DOLAR 32,3631
EURO 34,6632
ALTIN 2.391,94
BIST 10.189,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

AirPods ve iPhone üretiminde beklenen oldu AirPods ve iPhone üretimi konusunda beklenen gelişmenin yaşandığı bilgisi gündeme geldi. İşte AirPods…

14.06.2020
A+
A-

Bilindiği gibi pandemi ile birlikte üretim tarafında önemli sorunlar olduğu gündeme gelmeye başlamıştı. Bir süredir de bu sorunların devam ettiği belirtiyordu. Derhal ise kısa bir süre içerisinde AirpPods ve iPhone üretimi verilerinin, pandemi öncesine yani Ocak 2020 seviyesine ulaşacak olduğunun bilgisi paylaşıldı. Her ne dek Ocak 2020 döneminde olduğu gibi iPhone talebi söz konusu değilmiş gibi görünse de imal tarafındaki sorunlar aşılmışa benziyor.

En bedensel şartların değişmesi, iPhone 11 ve iPhone 11 Pro modellerinin 64 GB dahili depolama alanı sunan versiyonlarında yaşanmış gibi görünüyor. Nitekim talepler de en çok bu iki iPhone modelinde toplanıyor. iPhone üretimi sorunları da en fazla bu modellerde ortaya çıkıyordu.

Yeni iMac ve iPad çıkış tarihi ortaya çıktı

Apple’ın yeni iMac 2020 ve yeni iPad Air modellerini ne zaman satışa çıkaracağı konusunda iddialar gündeme geldi. İşte tüm teferruat!

Şu lahza için gelen bilgiler, yalnızca iPhone ve AirPods ürünlerini kapsıyor. Bunların dışarıya bilhassa de iPad tarafındaki üretimlerde önemli sorun olduğu açıklama ediliyordu. O Kadar ancak açıklanan bilgilere tarafından Çin’de stoklar bulunmadığı için kullanıcılar iPad yerine öncelikle Huawei olmak üzere diğer markaların tablet modellerini sipariş ediyordu. Bu noktada nasıl iyileştirmeler yaşandığı konusunda az önce daha net bilgiler ortaya çıkmış değil.

Üretim tarafında yaşanan bu gelişmelerin arkasından, iPhone 12 ile ilgili beklentiler de artı ayla gelmeye başlamış durumda. Hatırlatmak gerekirse daha önce iPhone üretimi tarafında yaşanan sorunlardan ötürü iPhone 12 modellerinde de geç kalma yaşanmasının gündemde olduğu bilgisi paylaşılıyordu. Eğer imal tarafındaki sorunlar bu şekilde çözülmeye devam ederse, iPhone 12 modellerinde de herhangi bir geç kalma yaşanmayacaktır. En azından şu lahza için gelen veriler, böyle bir tablo ortaya çıkarmış oluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.