DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

AirPods 2 ve AirPods Pro için güncelleme AirPods 2 ve AirPods Pro, ilk yazılım güncellemesini aldı. AirPods 2 güncelleme ve AirPods Pro güncelleme…

17.12.2019
A+
A-

AirPods Pro‌ daha önce 2B588 ürün yazılımı sürümünü kullanırken, AirPods 2 daha önce 2A364 kullanıyordu. ‌Güncellemenin ardından her iki kulaklık da 2C54 ürün yazılımı sürümünü kullanmaya başladı. Ancak bu yazılım sürümünün hangi yenilikleri beraberinde getirdiği belli değil.

Güncellemeyi yapmanız için herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok. Kulaklığı internete bağlı bir telefona bağladığınız takdirde güncelleme otomatik olarak yapılıyor.

AirPods 2 özellikleri

İlk AirPods’un içerisinde yer alan W1 yongası, ikinci nesil AirPods’ta H1 yongası ile değiştirildi. Bu yonga sayesinde yeni AirPods 2 birinci nesile kıyasla bir saat daha fazla konuşma süresi sunuyor.

Bunun yanı sıra cihazlar arasında geçiş süresinin iki kat hızlandığı ifade ediliyor. Pil ömrünün artırılmasının yanı sıra en önemli yeniliklerden birisi de, Hey Siri komutu sayesinde asistanın eller serbest bir şekilde kullanılabilmesi.

AirPods Pro özellikleri

Apple’ın AirPods Pro kulaklığı; aktif gürültü engelleme, kişiye özel kullanım rahatlığı için yeni kauçuk yapı, şeffaf mod, Adaptif EQ ile daha iyi ses performansı gibi önemli özelliklere sahip olarak sunuldu. Bununla birlikte suya ve tere dayanıklı tasarımı ile IPX4 sertifikalı bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Bluetooth 5.0 bağlantı desteği ile gelen AirPods Pro, tek şarjla 4.5 saate kadar dinleme süresi, 3.5 saat konuşma süresi sunuyor. 5.4 gram ağırlığı ile de oldukça hafif ve kulakta hissedilmeyecek bir büyüklükte karşımıza çıkıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.