DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Ahmet Nur Çebi: ‘Zaman, özümüze dönme zamanı’

29.06.2020
A+
A-

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi, kulüp dergisinin temmuz sayısında camiaya seslendi. Kulüp adına manâlı bir aya girildiğini vurgulayan Çebi, “Göreve geldiğimizde doğmuş ve doğacak gelirlerimizin temlik altında olması peşin para akışımızı sıfıra indirmiş ve giderlerimizi karşılamayı şiddet bir konuma getirmişti. Bu olumsuzluklara Kovid-19 salgınının da eklenmesi tüm dünya ekonomisini olduğu gibi bizi de derinden etkiledi. Deyim yerindeyse koşullar, futbol camiasını akıntıya kürek çekme noktasına getirdi. Yayınlama gelirlerimiz ve bilet satışlarımız durdu. Giderlerimiz arttı. Camiamızın her ferdine bunları anlatmayı devir bildik, benzer çatı altında yaşamış bir aile olduğumuzu anlattık” diye konuştu.

“Herkesin fedakarlığına talibiz”

Haziran ayında kulübün geleceği için dönüm noktası olacak bir bağış kampanyası başlattıklarını andıran Çebi, “Bu kampanya yalnızca fiziksel değil, manevi değerlerimiz için de oldukça mühim. Kampanyamız, zamanla genişleyecek. Taraftarlarımızla buluşacağımız ve yoğun şekilde talep edilen ‘Bırakmam Seni’ tişörtlerimizi satın alma fırsatını herkese sunacağımız bir televizyon yayını gerçekleştireceğiz. Beşiktaş için en ufak katkısını verebilecek herkesin fedakarlığına talibiz. Şüphesiz, tüm bu çabalarımız önümüzdeki senelerde semeresini verecektir” şeklinde konuştu.

“Vakit, özümüze dönme zamanı”

“Vakit, özümüze dönme zamanı” diyen Çebi, “Sporcularının fedakarlıklarıyla, taraftarının desteğiyle ve bizlerin yoğun mesaileriyle bu çetrefilli sürecin de altından kalkacağız. Hepinizin malumudur ancak Beşiktaş ‘Kolej Takımı’nın, kendi çocuklarının takımıdır. Öz kaynakla, kendi imkanlarımızla şampiyon olmak bizim için fazla daha kıymetlidir. Bu sebeple, kendi içimize yönelerek tüm branşlarda ekseriyetle genç sporculara yöneleceğiz” ifadelerini kullandı.

“Beşiktaş zorlukların altından kalkacaktır”

Çebi, Beşiktaş’ın bu zorlukların altından kalkacağını dile getirerek, “Birbirimize sıkıca tutunmamız gereken bu süreçte, alicenap Beşiktaş Camiası’nın desteğinden yoksun kalmayacağımızı biliyor, bütün iş insanlarımızı da kampanyamıza takviye olmaya davet ediyorum. Beşiktaş’ı bırakmayalım. Kuvvetli bir şekilde ‘Bırakmam Seni’ diyelim” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.