Ahmet Nazif Zorlu İçin Son Veda: Aile ve Dostların Gönlünü Yakan Cenaze Töreni
Ahmet Nazif Zorlu için hüzün dolu vedâ: Aile ve dostların içten anılarıyla duygulu cenaze töreni
Bir süre kanser tedavisi gören iş insanı Ahmet Nazif Zorlu, 2 Kasım’da hayatını kaybetti. Zorlu Holding, bu kaybı şu sözlerle duyurdu: Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Zorlu’yu bugün bir süredir tedavi gördüğü hastanede kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Cenaze töreni, İstanbul Levent’teki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi’nde düzenlendi.
ÇOCUKLARI ve TORUNLARI için gözyaşlarına boğulan anlar, öğle vakti kılınan cenaze namazıyla başladı. Törene çok sayıda önemli isim katıldı; 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Valisi Davut Gül, İBB Başkan Vekili Nuri Aslan ve Zorlu ailesinin yakınları ile iş dünyasından, siyasetten ve spordan profil sahibi kişiler bulunuyordu. Abdurrahim Albayrak, Bülent Eczacıbaşı, Raif Dinçkök, Ali Ağaoğlu, Serdar Bilgili, Yıldırım Demirören, Mahsun Kırmızıgül, Şenol Güneş ve Adnan Polat da taziye ziyaretinde bulundu. Ahmet Nazif Zorlu’nun tabutunu oğlu Mehmet Emre Zorlu taşıdı; kızları Şehminur Zorlu Aydın ve Şule Zorlu ise babalarının başında gözyaşı döktü. Torunlar da dedelerine vedalaşırken duygu dolu anlar yaşandı.
EŞİNİN DİLEĞİ VE ACI PAYLAŞIMI Cenaze sırasında en dokunaklı anlardan biri, Zorlu’nun eşi Zülal Zorlu’nun tabut başında ettiği vedaydı. Gözyaşlarına boğulan Zülal Zorlu, “Bırakıp gitti beni” sözleriyle acısını dillendirdi. Anne olan Zülal’in yanında olan oğul Emre Zorlu da annesini teselli etmeye çalıştı.
ARKADAŞLARI VE DOSTLARI’NIN ANI Cenaze konuşmasında Abdurrahim Albayrak, uzun yıllara dayanan dostluklarından söz ederek son telefon görüşmesinden bir anıyı paylaştı. “Bir buçuk ay önce canlı yayında konuşurken bana bakışlarıyla gözyaşlarını gösterdi; mekânı cennet olsun” dedi. Mahsun Kırmızıgül, Ali Ağaoğlu ve diğerleri de Zorlu’yu değerli bir iş insanı olarak andılar ve başsağlığı dileklerini ilettiler.
AİLE İÇİN CENAZE ARACI KARARI Cenaze namazının ardından naaşın cenaze aracına alınması tartışmalı anlara neden oldu. Aile, tabutun Zincirlikuyu Mezarlığı’na kadar omuzlarında taşınmasını talep etti ancak süreç sonunda cenaze aracıyla defnedilmeye karar verildi. Ahmet Nazif Zorlu Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile mezarlığında toprağa verildi. Kaynak: Haberler.com