DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C

Ahmet Ağaoğlu, “Istek ettiğimiz mutlu sona ulaşacağız”

09.06.2020
A+
A-

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, korona virüs sonrası haziran ayı ile birlikte ülke olarak ‘normalleşme’ sürecine girildiğini kaydederek, kulüp dergisine hedeflere yönelik değerlendirmelerde bulundu. Ağaoğlu, “Cumhurbaşkanlığımızın hazırladığı normalleşme planı ve Afiyet Bakanlığımızın öngördüğü önlemler çerçevesinde bu kuvvet günleri an be an geride bırakacağız. Genel kısıtlamaların kaldırılması, egzersiz hayatı, sağlık hizmetleri, eğitim, ticaret, turizm, kültürel faaliyetler, spor ve ulaştırma gibi alanlara dair düzenlemeleri tedbir ve dikkati elden bırakmadan gerçekleştireceğiz. Bizim açımızdan normalleşme sürecinin en manâlı adımlarından birisi şüphesiz ki Süper Lig’in bitmiş başlaması olacak. Hedefimiz tıpatıp sezonun başında olduğu gibi zirvedeki yerimizi maç maç, dakika dakika sağlamlaştırmak. İnanıyorum ancak nihayetinde hepimizin arzu ettiği mutlu sona ulaşacağız” dedi.

“Üstünlük coşkusunu yaşayacağız”

Taraftarların desteği ile şampiyonluk coşkusunu yaşayacaklarını gösteren Ahmet Ağaoğlu, “Bu uzun soluklu mücadelede sizden kuvvet aldık. Yine sizlerin desteği ile önümüzdeki 8 haftalık maratonu tamamlayarak, 8. şampiyonluğun coşkusunu yaşayacağız. Tribünlerde olamamanız, her ne dek can sıkıcı olsa da, burada önemli olan müşterek ruhu, iki taraflı inancı yakalamış almak. Şampiyonluk serüvenimizin sloganı bu yüzden #BizB1riz olacak. #BizB1riz sadece liderliğimize aksan yapan bir slogan yok elbet. “Biz biriciğiz, biz yeganeyiz, biz özeliz” anlamını da taşıyor. Anadolu’nun ilk şampiyonuyuz. Büyük takımların tektipliğine aleyhinde, geniş bir coğrafyanın, zengin bir folklörün, bir geleneğin mirasını taşıyoruz. BizB1riz tüm bunların yanı sıra aynı zamanda, bizim kökleri sağlam, enerjik bir aile olduğumuzu da anlatıyor. “#Yanyana durursak #BizBize yeteriz” dememiş miydik sezonun başında? ‘Biz’ olduğumuzda, birlik olduğumuzda ve kendi kaynaklarımızdan beslenmeyi, kendimize güvenmeyi öğrendiğimizde neler olduğunu daima birlikte hatırladık. Bundan sonradan da kendi gerçekliklerimizi unutmayacağımız bir sistemi oturtmaya, tüm camianın sahiplendiği bir anlayışı yeşertmeye çalışıyoruz. Ben haziran ayını, umut ve sarsılmaz bir inançla kucaklıyorum. Haziranı hem ülkem namına yaşamın sıhhat, huzur ve bereketle güzelleşeceği, keza Trabzonsporum namına özlemlerin giderileceği bir başlangıç olarak selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Gökmen Şahin

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.