DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Ağız Kokusuna Ne İyi Kazanç?

09.06.2020
A+
A-

Ağız kokusuna ne iyi kazanç? Keza erkeklerde hem de kadınlarda görülen ağız kokusu son derece rahatsız edici bir durumdur. Farklı nedenlerden dolayı ortaya çıkar. Giderilmesi için değişik yöntemleri kullanmak mümkündür. Haberimizde bunların bütün detaylarına sizler için yer verdik.

Ağız Kokusu Nedir?

Ağız kokusu, halitozis olarak tanımlanan, ağzın içindeki keski ve rahatsız edici koku demektir. Bilhassa toplum içinde insanların ufak düşmesine niçin olmasından nedeniyle son derece büyük bir problemdir. Farklı nedenlerden nedeniyle kaynaklanır. Buna tarafından bir çözüm yolunun bulunması şarttır.

Ağız Kokusu Niçin Ortaya Çıkar?

Ağız kokusu nedenleri şöyledir;

Özellikle dişlerin aralarında kalmış olan gıdalardan dolayı ağzın kokmasın son derece sık karşımıza çıkan bir durumdur. Ağzın kuru kalması bir öteki nedendir. Her türlü tütün ve tütün ürününden dolayı ağız kokusunun yaşanması fazla normaldir. Bunun yanı sıra kullanılmış olan birtakım ilaçların da ağız kokusuna niçin olduğu bilinir. Son olarak diş bakımının iyi olmamasını da eklemek lazım.

Ağız Kokusu Nasıl Giderilir?

Ağız kokusuna ne iyi kazanç sorusunun pat diye fazla yanıt var ve bunlar şöyle;

Dişten kaynaklı olan ağız kokusu durumu laf konusu olabilir. Bundan dolayı fazla düzenli bir biçimde muayene yolunmalıdır. Yeniden dişlerin bakımını iyi yerine getirmek gerekir. çoğu kez fırçalamak şarttır. Bunun yanı sıra özellikle ağzın kuruması büyük bir problemdir. Bu yüzden koku durumu ortaya çıkacağı için yapılacak olan şey her daim ilgili kısmı ıslak tutmaktır. Ağız kokusu çözümleri içinde uyarı çeken bir öteki husus ise dilin fırçalanmasıdır. Çünkü burada ansızın çok bakteri vardır. Bunların varlığı kötü koku demektir. Ancak dilin başarılı bir biçimde fırçalanması her daim bunun önüne geçer. Diş ipi kullanımı ağız kokusu ile çaba etmek isteyen kişiler için son derece başarılı bir yöntem olarak dikkat çekmekte. Hem yemekten arta kalmış olan parçacıkların ayrıca de öteki kalıntıların uzaklaştırılması kolay olacaktır. Takma diş kullanan kişilerin bunların çok sık aralılarla temizlemesi gerekir.

Ağız Kokusunu Gideren Yiyecekler Nelerdir?

Ağız kokusuna ne iyi gelir; özellikle bitkisel olarak aşina birtakım yiyeceklerin kullanımı da sorunun ortadan kalkmasını sağlar. En güzel aromalardan birisine sahip olan karanfil bu konuda fazla sık seçim edilir. Bunu seçim edecek olan şahısların günde azami 2 adetini seçim etmesi şarttır. 3 defa yerine getirmek yeterli olacaktır.

Ağız kokusuna karşı son derece etkili olan bir diğer ürün ise limondur. Midenize yelken direği olarak hasar vermesini engelleyebilmek içine suya veya çaya sıkılması her daim öğüt edilir. aynı zamanda yoğurt da bu sorunun çözülebilmesi için son derece sık kullanılan ürünlerin içinde kazanç. Çünkü bunun içinde probiyotik yer alır. Bunların esas görevi ise ağızdaki bakterilerle mücadele etmektir.

İLİşKİLİ HABERLER Baş Ağrısını Önlüyor Ağız Kokusunu Gideriyor...

Baş Ağrısını Önlüyor Ağız Kokusunu Gideriyor…

Ağız Kokusunu Azaltan 10 Etkili Yöntem

Ağız Kokusunu Azaltan 10 Etkin Usul

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.