DOLAR 32,3854
EURO 34,5547
ALTIN 2.382,31
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Sağlık Merkezi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Sağlık Merkezi, evcil hayvanlarınızın sağlık ihtiyaçlarına profesyonel ve güvenilir bir şekilde hizmet veren modern bir tesis olarak öne çıkıyor.

09.04.2024
A+
A-

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Kocatepe Hayvan Hastanesinde aylık yaklaşık 600 hayvanın tedavisi yapılmaktadır.

Modern ve Donanımlı Merkez

Üniversitenin Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’nde 2005’ten beri hizmet veren merkez, yapılan yatırımla 2023’te 7 bin 657 metrekare kapalı alana sahip yeni binaya taşınmış ve daha modern ve teknolojik cihazlarla donatılmıştır.

Hizmet Alanları

Afyonkarahisar başta olmak üzere Türkiye’nin farklı kentlerinden getirilen hayvanlara da hizmet veren hastane, veteriner fakültesi öğrencilerine uygulamalı eğitim fırsatı sunmaktadır.

Uygulamalar ve Tedavi Olanakları

Rutin hizmetlerin yanında detaylı muayeneler gerçekleştirilmekte olup, hastanede ekokardiyografi, hemodiyaliz, fizyoterapi, endoskopi, bronkoskopi, ultrasonografi gibi uygulamaların yanı sıra tümör cerrahisi, göz cerrahisi, ortopedik girişimler gibi operasyonlar uzman öğretim üyeleri tarafından yapılmaktadır.

Kök Hücre Tedavisi ve 7/24 Hizmet

Hastanede kök hücre tedavisinin yanı sıra acil kliniği ile 7/24 kesintisiz hizmet verilmektedir. Aylık 600 hayvanın tedavisinin yapıldığı hastanede, uzman kadro ve teknik cihazlarla hayvanların tanı ve tedavileri etkin bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Kaynak: AA / Güncel

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.