DOLAR 32,3892
EURO 34,7838
ALTIN 2.398,22
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Aerobin Kumaş Nedir? Aerobin Kumaş Özellikleri Nelerdir?

22.04.2020
A+
A-

Aerobin kumaş kıyafetler noktasında öyle fazla ayrı kıyafet için değerlendirilmektedir. Bunlar içerisinde tunik, hırka, gömlek veya ferace gibi öyle fazla ayrı ürün yer almaktadır. Hafif yapısı ve kalitesiyle uzun yıllar uygulama imkanı tanır.

Aerobin Kumaş Nedir?

Aerobin kumaş bilhassa tesettür giyiminde çok sık değerlendirilen bir bez türüdür. Bilhassa canlı renkleri ve duruşu ile kıyafetler konusunda bir adım öne meydana çıkan kumaş arasında yer alıyor. Diğer yana aerobin kumaş hakkında çok artı veri bulunmamaktadır. Aerobin olarak geçerken bazı noktalarda ise ayrobik olarak bilinmektedir. Ama tesettür giyimler için özel ipliklerden hazırlanmış nitelikli yapısıyla yoğun olarak kullanılan bir bez türüdür.

Aerobin Bez Özellikleri Nelerdir?

Aerobin kumaş sağladığı özellikler ile tekstil dünyası için fazla önemlidir. Özellikle tesettür kıyafetler için bir adım öne çıkıyor.

– Kırışmaya karşı dayanıklı bir yapısı bulunur.
– Renkleri epeyce canlı gösterir.
– Yıkama sonrası şıklığını kaybetmeden başvuru imkanı sağlar.
– Dayanıklıdır.
– Hafif bir yapısı bulunur.
– Makinede düşük derecede rahatlıkla yıkama potansiyeli sunar.
– Tesettür giyim dünyası için geniş bir yelpazede değerlendirilir.

Böylesi özellikleri ile beraber gündelik kıyafetler konusunda aerobin kumaş oldukça önemlidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.