DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Adıyaman’da Gelincik Tarlalarının Kırmızı Büyüsü: Doğanın Fotoğraf Tutkunlarına Armağanı

Adıyaman’da gelincik tarlalarının kırmızı büyüsü: doğanın fotoğraf tutkunlarına unutulmaz anlar ve renkli kareler sunan büyüleyici bir keşif.

26.05.2026
A+
A-

Adıyaman’da yaklaşık kırk dönümlük nohut tarlalarında açan gelincikler, bölgeyi adeta kırmızı bir halıya dönüştürdü. Merkeze bağlı Kızılcapınar köyü sınırları içindeki tarlalarda görülen bu renkli görüntüler, Atatürk Barajı kıyılarında da kendini gösteriyor.

Doğa ve fotoğraf meraklılarının ilgisini çeken gelincik tarlalarında, kırmızı tonlarının cümbüşü kartpostallık manzaralar sunuyor. Bölgeyi gezen Sabri Taşar, köyüne dönüş yolunda tarlada karşılaştığı manzarayı fotoğraflamadan edemediğini söyledi ve doğanın güzelliğini vurguladı. Nevzat Polat ise o anı kaydetmek için kameraya yöneldiğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.