DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Adını Feriha Koydum’un Cansu’su Sedef Şahin’in yeni mesleği

“Adını Feriha Koydum” dizisinde canlandırdığı ‘Cansu’ karakteriyle şöhreti yakalayan ve yıllar içindeki değişimiyle gündemden düşmeyen Sedef Şahin, sosyal medya hesabından yeni mesleğini açıkladı.

14.02.2024
A+
A-

2011-2012 yılları arasında ekranlara gelen, Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un başrollerini paylaştığı “Adını Feriha Koydum” dizisinde “Cansu” karakterine hayat veren Sedef Şahin değişimiyle adından söz ettiriyor.

5 SENEDE 20 KİLO VERDİ

Diziden sonra 5 sene içerisinde 20 kilo veren Şahin, bu kez de yeni mesleğiyle gündem oldu.

“YEPYENİ BİR SAYFA AÇILDI HAYATIMDA”

Oyunculuğa ara veren Sedef Şahin, özel bir üniversitede tiyatro alanında öğretim üyesi olarak çalışmaya başladı.

Yeni mesleğini sosyal medya hesabından duyuran Şahin, “Bugün yepyeni bir sayfa açıldı hayatımda ve öğretim üyesi oldum. O kadar mutlu ve gururluyum ki…Yıldız (Kenter) Hoca’mın, meleğimin bana vasiyetiydi öğrenci yetiştirmem. Ben de ‘Hazır hissettiğimde söz hocam’ demiştim. Bugün ilk adımımı attım ve ilk dersimizi yaptık. Arayıp söyleyemedim, yanınıza koşamadım belki ama bizi izlediğinize eminim hocam. Heyecanla gözlerime bakan tüm öğrencilerime teşekkür ederim. Dilerim yolumuz uzun ve güzelliklerle dolu olur. İlk göz ağrılarım ve özel olacaksınız. Çok yaşayın, sevgiyle, aşkla” ifadelerini kullandı.

“O DİZİDE ÇOĞUNLUKLA MAKYAJSIZIM”

Öte yandan sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Sedef Şahin, daha önce hakkında çıkan estetik iddialarına da “Adını Feriha Koydum’da çoğunlukla ben de makyajsızım ve bu halimden 16 kilo daha fazlayım. Sadece böyle bir açıklama yapmak istedim” demişti.

SEDEF ŞAHİN KİMDİR?

14 Mayıs 1992 doğumlu Sedef Şahin, Özel Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde tiyatro okudu. Çeşitli reklamlar, kataloglar ve dizilerde rol alan Şahin, “Belalı Baldız” dizisiyle tanındı.

“Patron Kim” ve “Avrupa Yakası” adlı dizilerinde konuk oyuncu olarak rol alan Sedef Şahin, 2007-2008 yılları arasında “Sevgili Dünürüm”de rol aldı.

“Mert’le Gert” adlı dizide de oynayan Şahin, 2010 yılında usta tiyatrocu Yıldız Kenter ile birlikte “Kraliçe Lear” oyununda görev aldı.

“Adını Feriha Koydum” adlı dizide “Cansu” karakterini canlandıran Sedef Şahin, 2018’de gösterime giren “Şaşkınlar Çetesi” filminde başrolü Oktay Gürsoy ile paylaştı.

Şahin sonrasında da “Diriliş Ertuğrul”, “Vatanım Sensin”, “Demir Kadın: Neslican” “Serçenin Gözyaşı” gibi projelerde yer aldı.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.