DOLAR 32,2007
EURO 35,0882
ALTIN 2.471,65
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Adım adım Alaçatı…

05.09.2018
A+
A-

Alaçatı’da ne yapılır?

Alaçatı’nın sokaklarında gündüz vakti harika fotoğraflar çekilir, rahat rahat yürünür, güneşin sıcağının tam işlemediği serin yerlerde tatlı molalar verilir. Ancak gece insan trafiği olan sokakların, sabah saatlerinde biraz ruhsuz olduğunu fark edebilirsiniz. Açıkçası restoran, kafe ve mağazaların çoğunun sabah vakti kapalı olduğunu görmek beni biraz üzdü. Bir de tabi sıcakta yürümek çoğu kişi için çok keyifli olmayabilir. Hava hafif hafif kararmaya başladığında ise sokakların ışıklarla renklendiğini, mağazaların açtığını ve restoranların yavaş yavaş dolmaya başladığını göreceksiniz. Ancak bu sefer de her yerin gezmek ve yürümek için çok kalabalık olduğundan şikayet edebilirsiniz.

Adım adım Alaçatı…

Adım adım Alaçatı…

Alaçatı’nın mevsimi

class=’cf’>

Akşam tercihim ise çoğu kişi gibi rakı balık oldu. Ferdi Baba benim Alaçatı’daki en favori yerim. Bunun dışında yine rakı balık tercih ederseniz Karina restoran da güzel bir alternatif olabilir. Diğer güzel mekanlar ise; Asma Yaprağı, Alancha restoran, Alavya otelin içinde Mitu restoran ve İnsula Alaçatı.

Küçük bir uyarı; bazı restoran ve kafeler özellikle bayram dönemlerinde fiyatları arttırabiliyor, o sebeple fiks menüsü olan yerleri tercih etmek daha mantıklı olabilir. Bir de tüm bu bahsettiğim mekanlar için önceden rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederim. Gece eğlence mekânları için ise Bedevi ve Misk’in Cuma partilerini tek geçerim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.