DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Adanalı Fatih Kamuz, Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasından ikinci oldu

08.09.2023
A+
A-

Adanalı bilek güreşçisi Fatih Kamuz, 25 Ağustos-03 Eylül 2023 tarihlerinde Kazakistan’ın Almatı şehrinde 44.’sü düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda ikinci oldu.

Adana’nın Kozan ilçesinde yaşayan milli sporcu Fatih Kamuz, 25 Ağustos – 03 Eylül 2023 tarihlerinde Kazakistan’ın Almatı şehrinde düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 60 kiloda ikinci oldu. Büyük erkekler kategorisinde 60 kilo sağ kol final maçında şampiyonluğu kıl payı kaçıran Kamuz, önceki yıllarda 4 dünya, dört Avrupa şampiyonluğu, bir defa da dünya ikinciliği, 3 dünya üçüncülüğü getirdiğini söyledi. Kamuz, “Finale kadar 20 rakip ile karşılaştım. Gürcistanlı rakibim ile finalde karşı karşıya geldik. Bu yıl ikincilikle yetindik ama ay yıldızlı bayrağımızı göndere çekmeyi başardık. Ama yetmez en üste çekmek için çalışmalarımı sürdüreceğim” dedi.

Şampiyonada Türk Milli Takımı büyük bir başarıya imza attı. Toplamda milli sporcular, 8 altın, 17 gümüş ve 19 bronz madalya olmak üzere toplam 44 madalyayla şampiyonayı tamamladı.

Adanalı Fatih Kamuz, Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasından ikinci oldu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.