DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Acun Ilıcalı’nın Hull City’si 3 puanı 90+4’te aldı

Acun Ilıcalı’nın Hull City’i 90+4’te 3 puanı kurtararak heyecan dolu bir sonuç elde etti. Maç özeti ve gelişmeler burada.

18.08.2025
A+
A-

Hull City, İngiltere Championship’in ikinci haftasında Oxford United ile karşılaştı ve The MKM Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi 3-2 kazandı.

90+4’te gelen nefes kesen zafer Hull City’ye galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Joe Gelhardt, 20. dakikada Matty Crooks ve 90+4’ta Olivier McBurnie kaydetti. Oxford United’ın cevapları ise 9. dakikada Will Lankshear ve 26. dakikada Cameron Brannagan’dan geldi.

Enis Destan kadroda yer almadı Hull City’de transfer edilen John Lundstram maça 90 dakika boyunca forma giydi. Enis Destan ise karşılaşmada kadroda bulunmadı. Öte yandan Rizespor’dan yeni transfer Babajide Akintola 67. dakikada oyuna dahil oldu.

İlk 3 puan Bu galibiyetle Sergej Jakirovic yönetimindeki Hull City ligdeki ilk üç puanına ulaştı ve toplamda 4 puana yükseldi. Oxford United ise bu sezon 2. maçında da puanla tanışamadı.

Kaynak: Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.