DOLAR 32,3060
EURO 34,8211
ALTIN 2.415,93
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Acun Ilıcalı sandalye fırlattığı konsey gecesini anlattı: Rahat battı!

Yaşananlara çok sinirlenmiş, dayanamayıp sandalye fırlatmıştı… Gün geçtikçe aksiyonun daha da arttığı Survivor’da Acun Ilıcalı, olaylı konsey hakkında ilk kez konuştu.

11.02.2024
A+
A-

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor, bu yıl All Star formatıyla ekranlara geliyor.

Gün geçtikçe aksiyonun daha da arttığı Survivor’ın 6 Şubat akşamı yayınlanan 27. bölümünde Acun Ilıcalı’nın çileden çıkması uzun bir gündemdeki yerini korudu.

Tartışmalarla geçen dokunulmazlık oyunu sonrası Ilıcalı’nın konseyde öfkelenmesi ve “Siz ne istiyorsunuz? Her gün olay çıkartıyorsunuz. Kavga mı kaos mu?” diye bağırması dikkat çekmiş çileden çıkan Ilıcalı’nın oturduğu koltuğu fırlatması da gündem olmuştu.

Acun Ilıcalı olayı konsey sonrası yaşananları ilk kez anlattı.

“RAHAT BATTI”

Berfu ve Eser Yenenler’in sunduğu “Cevap Ver Türkiye” programına konuk olan Ilıcalı, “Rahmetli babamın bir lafı vardı rahat battı diye. Gerçekten Survivor’da bu kadar güzel bir kadro varken bu kadar sorunun olması beni çok rahatsız etti.” dedi.

“İKİ VİDEO GÖSTERSEM ŞOK GEÇİRİRSİNİZ”

“Yayıncılık kuralları gereği siz bizim yaşadıklarımızın yüzde 20 ile 25 arası görebildiniz. İki video göstersem şok geçirirsiniz.” diyen Acun Ilıcalı, çok nadir sinirlendiğini fırlattığı sandalyeyi de kırmamaya çalıştığını ifade etti.

“ÇILDIRTTI, BU TAVIRLARI KALDIRAMAM”

Ilıcalı, “Buradaki konu, biraz yarışmacılarımızın olaydan sonraki rahat tavırları beni çıldırttı. Onu kaldıramadım.” diye konuştu.

Konseyde oylama öncesi Aleyna’nın Sercan’ı kendisine karşı doldurduğunu söyleyince ikili arasında tansiyon yükselmişti.

İlerleyen dakikalarda ayağa kalkan Nagihan, Aleyna’yı itmiş iki yarışmacı da birbirlerine hakaret edince Acun Ilıcalı, Nagihan ve Aleyna’yı dışarı çıkarmıştı. 

İkili arasındaki kavga sonrası Nagihan’ın gülmesi üzerine de Acun Ilıcalı sinirlerine hakim olamamıştı. 

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.