DOLAR 32,2039
EURO 35,0603
ALTIN 2.471,45
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Acun Ilıcalı duyurdu: Dominik’te Survivor ekibine polis operasyonu

Survivor’un yeni bölüm tanıtımında Acun Ilıcalı’nın “Dominik polisi operasyon yapmış, bizimkileri almış” açıklaması gündem oldu.

09.01.2024
A+
A-

Survivor’un 4. bölüm fragmanı gündem oldu. Tanıtımda Nagihan ve Turabi’nin sözleri dikkat çekerken, asıl akıllarda kalan Acun Ilıcalı’nın söyledikleri oldu. 

Ilıcalı, Dominik polisinin Survivor’da operasyon yaptığını açıkladı. 

“BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM”

Ada konseyinde açıklamalar yapan Acun Ilıcalı, “Şaşırdığım çok olay oldu ama bu enteresan bir olay. Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim. Telefon geliyor. Abi… Efendim. Dominik polisi operasyon yapmış bizimkileri almış diyor” ifadesini kullandı.

Acun ILıcalı’nın da şaşkınlıkla karşılaladığı olayın ayrıntıları merak konusu oldu.

Öte yandan Survivor All Star’ın bu akşam üçüncü dokunulmazlık oyunu ekrana gelecek. Tanıtımda Nagihan’ın serzenişi dikkat çekti. Erkeklerin zayıf olduğunu söyleyen Nagihan, kazanmaları gerektiğini vurguladı.

Turabi ise rüyasında yarışmacıları gördüğünü şu sözlerle anlattı: 

“Rüyamı zindan ettiler bana. Tam yemek yiyip güzel bir rüya göreceğim zannederken Hakan’ı gördüm. Koşarak yemek istedi benden ve vermemek için uğraştım. Rüyamı zehir ettiler.”

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.