DOLAR 32,3397
EURO 35,1175
ALTIN 2.311,98
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Acer, 360 Derece Katlanabilen 5G Destekli İlk Dizüstü Bilgisayarı Spin 7’yi Duyurdu

03.09.2020
A+
A-

Tayvan merkezli teknoloji üreticisi Acer, IFA 2020 kapsamında düzenlediği bir etkinlikte ilk 5G destekli dizüstü bilgisayarı “Spin 7“yi duyurdu. Aslına bakacak olursak Acer, Spin 7 isimli bir dizüstü bilgisayarı geçtiğimiz dönemlerde de kullanıcılara sunmuştu. Yeni dizüstü bilgisayar, mevcut modelin oldukça gelişmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Acer Spin 7’nin tek özelliği, Tayvanlı şirketin ilk 5G destekli dizüstü bilgisayarı olması değil. Bu dizüstü bilgisayar ayrıca, Qualcomm’un yeni işlemcisi “Snapdragon 8cx Gen 2 5G“yi kullanan ilk cihaz olarak karşımıza çıktı. ARM tabanlı bu işlemci, performans verimliliğinin yanı sıra mmWave ve sub-6 GHz desteğiyle dikkat çekiyor.

İşte Acer’ın 5G destekli ilk dizüstü bilgisayarı Spin 7

Acer Spin 7

Acer’ın yeni dizüstü bilgisayarı, aslında ikisi bir arada bir ürün olarak dizayn edilmiş. 4,096 seviye basınç hassasiyetine sahip olan bir kalemle birlikte gelen dizüstü bilgisayar, bu sayede kullanıcılara daha havalı bir deneyim sunuyor. Kullanıcılar, bu wacom kalemi şarj edebilmek için bilgisayarın yanına eklenmiş olan bir bölüme takabiliyorlar.

Acer Spin 7, 14 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlük sunan IPS yapılı bir ekrana sahip. Bu ekran, dokunmatik kalemin yanı sıra elle de kontrol edilebiliyor. Ayrıca bir kullanıcı, bu dizüstü bilgisayarı 360 derece katlayabiliyor. Geliştirici ekip, kullanıcıların ihtiyaçlarını sağlayabilmesi için yeni dizüstü bilgisayarlarına 2 adet USB Type-C, 1 adet de USB Type-A girişi eklemiş.

Acer Spin 7

Acer tarafından yapılan açıklamalarda bu dizüstü bilgisayarın tüm özelliklerine, çıkış tarihine ve fiyatına değinilmedi. Ancak Qualcomm’un yeni işlemcinin performans verimliliğini kendi teknolojileriyle birleştiren Acer, kullanıcılara oldukça uzun bir kullanım süresi sunacak gibi görünüyor. İşte bu detaylar, şirketin ilerleyen dönemlerde yapacağı yeni açıklamalarla gün yüzüne çıkmış olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.