DOLAR 32,5168
EURO 34,7889
ALTIN 2.421,88
BIST 9.721,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Abdurrahim Albayrak’ı 140 bin lira dolandırdılar!

21.04.2020
A+
A-

Albayrak’ı geçtiğimiz hafta kendisini Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır olarak tanıtan bir kişi “Sen çok şanslı bir adamsın. Cumhurbaşkanımızın çağrısına da yanıt verdin. Burada yurtlarda kalan garibanlar var onlara erzak vereceğiz, paramız eksiz kaldı, şu kadar bir parada sana yazıyorum” demiş.

Arayan kişinin sesinin Bahadır’ınkine çok benzediğini gösteren Albayrak yaşadıklarını şöyle anlattı: “Parayı gönderdikten sonra asistanım geldi. ‘Fatura bilgilerini göndereceğim, telefonu kimse açmıyor’ dedi. Aradım başkanı ‘Parayı aldınız değil mi?’ dedim, ‘Yok’ dedi, ‘Abi ne diyorsun, dolandırıldık herhalde’ dedim. Daha Sonra İstanbul İl Emniyet Müdürümüzü aradık. Dolandırılmışız. İnsanlarımız dikkat etsin.”

Yapılan birincil incelemede 140 bin lira tutarındaki bir paranın Kocaeli Gebze Şubesi’nden çekildiğini ve arayan numaranın da bir ankesöre ait olduğu belirlendi. olayın organize olduğu belirlendi. Albayrak, 2014’te de kendisini Rize Valisi olarak tanıtıp kanser hastası küçük bir kız çocuğu için istenen takviye için 10 bin lira yatırmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.