DOLAR 32,3666
EURO 34,9608
ALTIN 2.325,60
BIST 9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Abdurrahim Albayrak: ‘Derbiye seyirci alınması renk katacaktır’

26.08.2020
A+
A-

Süper Lig’de 2020-2021 sezonunun fikstürü belli oldu. Çekilen kuraların ardından Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Albayrak, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek, “Geçen sene yaşadığımız bu talihsiz sakatlıkların, talihsiz hastalıkların, dünyayı ve ülkemizi kasıp kavuran korona virüs hastalığının ülkemizden bir an önce gitmesini diliyorum, hastanede yatan binlerce hastaya acil şifalar diliyorum. Yüce Allah’ım onlara şifalar versin.

Sağlık çalışanlarına da teşekkür ediyorum. 28 gün hastanede tedavi oldum. Allah, yaşadıklarımızın hiçbirini 2020-2021 sezonunda ne Galatasaray’a ne başka bir futbolcuya, ne bir başka takıma yaşatmasın. Yeni sezonun barış dostluk kardeşlik ve huzur içerisinde ülkemize yakışır biçimde başlayıp bitmesini yüce Allah’ım hepimize nasip etsin” şeklinde konuştu.

“Derbiye seyirci alınması renk katacaktır”

Abdurrahim Albayrak, ilk 5 hafta İstanbul’da olacaklarını hatırlatarak, “Kura çekiminde 3 top vardı. Ortadakini aldım. 7 numara da benim uğurlu numaramdır. Onu çekmek bana nasip oldu. İlk 5 hafta İstanbul’da oynuyoruz, İstanbul dışına çıkmıyoruz. 3. haftada Fenerbahçe ile Türk Telekom Stadı’nda derbi maçımız var. O maça kadar seyircisiz oynanacağını federasyonumuz açıklamıştı.

Derbiye Fenerbahçe, Galatasaray taraftarlarının da alınması yeni futbol sezonuna daha da renk katacaktır. Tüm seyir zevkinin daha çok olacağını herkesin bu maçı televizyondan da seyredeceğini biliyorum. İnşallah federasyonumuz uygun görürse 3. haftadan itibaren taraftarlı olmasını diliyorum” açıklamasını yaptı.

Güven Mert Ercan – Bora Akyol – Mehmet Şirin Topaloğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.