DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Abdurrahim Albayrak: ‘Ali Koç’a çok teşekkür ediyorum’

16.06.2020
A+
A-

Rizespor maçında sakatlanan ve ayağı kırılan Fernando Muslera, bu sabahleyin ameliyat edilirken, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, dün olduğu gibi bugün de Muslera’yı ziyaret etti. Başarılı file bekçisini dün de ziyaret eden ve düne tarafından nasıl bir farklılık olduğu sorulan Albayrak, “Dünle bugün arasındaki ayrım, ameliyat olmuş. Son derece moralli. Burada Yener İnce gibi bir doktora sahip olmamız çok büyük bir kısmet. İçimizden, ailemizden birisi Yener öğretmen. Başarılı bir ameliyat oldu. Tüm doktorlara, bütün ekibe çok teşekkür ediyorum. Muslera bu ameliyattan hayli memnun. Kendisi de başarılı geçtiğini fark etti. Allah’ın izniyle, Muslera kardeşimiz kısa süre içinde yeniden sahalara dönecektir. Fazla arayanlar da oldu. Arayan soran, selamlama veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ali Koç’un sabahtan saatlerinde Muslera’yı ziyaret etmesiyle ilgili de konuşan Albayrak, “Ali Koç gelmiş ve Muslera’yı ziyaret etmiş. Fazla teşekkür ediyorum. Ben de Kruse’yi gezmek için odasına çıktım fakat taburcu edilmiş kendisi, biz de göremedik. Ben de birazdan Ali Koç’u arayıp geçmiş olsun diyeceğim ve Muslera’yı ziyaret ettiği için de teşekkür edeceğim” diye konuştu.

“Allah tüm futbolcuları korusun”
Son dönemde üzerlerinde bir aksilik olduğunu da sözlerine ekleyen Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, “Mustafa Cengiz başkanımdan açtırmak lazım. Kendisinin hastalığı, yaşanan sakatlıklar, stoperlerimizden tamamen mahrum olmamız. Üzerimizde bir şanssızlık var lakin Allah’ın izniyle bu hafta sahamızda oynayacağımız Gaziantep maçıyla iyi günlerin başlayacağını ümit ediyorum. sırası gelmişken Türkiye’de ve yurt dışındaki tüm futbolcuları Allah kazadan beladan korusun diyorum. Rize’de tribünde otururken Andone’nin ayağının dönmesini, Musrela’nın ayağının kırılmasını görerek ne acılar çektiğimi bir Allah bilir. Allah’ım bunu başkalarına yaşatmasın inşallah” dedi. Son olarak ligin kalanıyla ilgili konuşan Albayrak, “Galatasaray hiçbir zaman hedefinden sapmamıştır ve sapmaz. Biz bu ligin en enerjik şampiyonluk adaylarından birisiyiz. 7 maçımız var ve bunları kazanmanın planlarını yapıyoruz. İnşallah bunu başararak yolumuza devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Bozhan Memiş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.