DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Abdurrahim Albayrak: ’15 milyon Euro veren alır Diagne’yi’

29.11.2020
A+
A-

Son haftaların iyi takımı Çaykur Rizespor’a karşı galip geldiklerinden dolayı mutlu olduğunu dile getiren Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, “Her futbolcumuz yere yattığında aman diyerek kalbim yerinden fırlarken Allah’a şükürler olsun ne bizde ne de Rizespor’da sakatlıklar olmadı. Bu sevindirici. Çok güzel oynadık, geçen hafta Kayserispor maçında da çok güzel oynamıştık.

Hiç şans bizden yana değildi ama bugün daha da güzel oynadık, daha muhteşem oynadık. Son haftaların çok başarılı takımı Rizespor gibi bir takımın karşısından net 4-0 gibi bir galibiyetle ayrıldık. Onun mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum, teknik heyeti, başta Fatih Hocamı kutluyorum. Bu 3 puana ihtiyacımız vardı, Rizespor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

Karşılaşma da 3 gol atarak hat-trick yapan Diagne’nin değerinin 15 milyon Euro’ya yükseldiğini ifade eden Albayrak, “Diagne bugün 15 milyon arttı. 15 milyon Euro veren alır Diagne’yi. İsteyenler de vardı, şimdi fiyat arttırdık. 3 tane gol atan bir santrfor. Diagne’nin böyle goller atmasına ihtiyacımız vardı. Galatasaray için ihtiyacımız vardı. Çok iyi bir yatırım yapmıştık onun için ihtiyacımız vardı. Şükürler olsun Allah’a bugün 3 tane gol attı. Yine kaçırdı ama onu da söylemeden geçmeyeyim” şeklinde konuştu.

Hasan Fehmi Demir – Oğuz Bal

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.