DOLAR 32,2708
EURO 34,8353
ALTIN 2.407,52
BIST 10.295,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

ABD’de Super Bowl şampiyonluk kutlamasında silahlı saldırı

ABD’nin Missouri eyaletindeki Kansas City’de Super Bowl’u kazanan Kansas City Chiefs takımı için düzenlenen geçit töreni sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölü ve yaralı sayısına ilişkin henüz açıklama yapılmadı. ŞAMPİYON TAKIMIN GEÇİT …

15.02.2024
A+
A-

ABD’nin Missouri eyaletindeki Kansas City‘de Super Bowl’u kazanan Kansas City Chiefs takımı için düzenlenen geçit töreni sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölü ve yaralı sayısına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

ŞAMPİYON TAKIMIN GEÇİT TÖRENİNDE SİLAHLI SALDIRI

ABD’de geçit töreni sırasında kalabalığa ateş açıldı. Missouri eyaletinde yer alan Kansas City’de Super Bowl’u kazanan Kansas City Chiefs takımı için düzenlenen geçit töreni sırasında Union İstasyonu yakınında silahlı saldırı düzenlendi.

ÇOK SAYIDA YARALI VAR, 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Silahlı saldırıda çok sayıda kişinin vurulduğu aktarılarak, saldırının ardından polisin 2 kişiyi gözaltına aldığı belirtildi.

Polis tarafından yapılan açıklamada, “Vurulan kişilerin tedavisini kolaylaştırmak için insanların bölgeden olabildiğince hızlı ve güvenli bir şekilde çıkmalarına ve otoparktan uzak durmalarına ihtiyacımız var” dedi.

Saldırıda ölü ve yaralı sayısına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

SUPER BOWL NEDİR?

Super Bowl, Amerikan futbolunun en önemli maçıdır ve National Football League (NFL) şampiyonunu belirler. Her yıl Şubat ayının başında oynanır ve Amerikan spor takvimindeki en büyük tek günlük spor etkinliğidir. NFL’in iki konferansı olan Amerikan Futbol Konferansı (AFC) ve Ulusal Futbol Konferansı (NFC) şampiyonlarının karşılaştığı bu maç, sezonun zirve noktasını oluşturur.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.