DOLAR 32,3605
EURO 34,9640
ALTIN 2.325,39
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

ABD Başkanı Trump’ın Koronavirüsü Yenince Yapmayı Planladığı İlginç ‘Gösteri’ Ortaya Çıktı

11.10.2020
A+
A-

Birçok zaman ilginç fikirleri, yorumları ve davranışlarıyla karşımıza çıkan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, bugün de oldukça garip bir fikriyle gündem oldu. Bildiğiniz gibi ABD Başkanı, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmış, ardından bunu atlatmıştı.

Donald Trump, koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden geçtiğimiz hafta ayrılmıştı. Fakat The New York Times’ın haberine göre o ayrılış, eğer Donald Trump’ın fikri gerçeğe dönseydi normal bir ayrılış olmayacaktı. Çünkü Trump, hastaneden ayrılırken Superman tişörtü giymeyi ve o tişörtü Superman gibi göstermeyi planlıyordu.

Donald Trump, Superman pozu verecekti:

donald trump

Habere göre Donald Trump, hastaneden ayrıldığı sırada ilk olarak halsiz bir kişiymiş gibi rol yapacaktı. Ancak Trump, takım elbisesinin altına bir de Superman tişörtü giyecekti. Donald Trump, hastaneden çıktığı sırada takım elbisesinin altındaki tişörtü gösterecek ve bir güç göstergesi olarak tasvir edecekti.

The New York Times’ın söylediğine göre fikir, Donald Trump tarafından hastanenin başkan odasındaki telefonda birkaç kez söylenmişti. Ancak plan, şu anda da bildiğimiz üzere gerçeğe dönmedi. Tabii The New York Times’ın haberini gören pek çok internet kullanıcısı da Trump’ın bu fikriyle dalga geçmeyi ihmal etmedi.

donald trump

Donald Trump, Superman tişörtü fikrini gerçek hayata geçirmeyi başaramamış olsa da hastaneden çıkışı elbette yine planlıydı. Başkan, Walter Reed’in altın kapılarından dışarı çıkarken etrafa elleriyle ‘İyi’ işareti yapıyordu. Kendisi Beyaz Saray’a helikopterle getirildikten sonra balkona çıkarak maskesini çıkarıp selam vermişti.

Tüm bunların ardından Trump, kendisini son on yılı aşkın süredir hissetmediği kadar iyi hissettiğini söyleyerek Amerikalıları COVID-19’dan korkmamaları konusunda uyardı. Açıklamalara göre Donald Trump, COVID-19 hastalığını ciddi şekilde geçiren hastalarda kullanılan steroid deksametazon ile tedavi edilmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.