DOLAR 32,3254
EURO 34,7388
ALTIN 2.408,18
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

A101’de satılan Xiaomi Earbuds alınır mı? A101’de satılan Xiaomi Earbuds özellikleri neler, A101’de satılan kulaklık alınır mı gibi merak edilen…

23.06.2020
A+
A-

Dolar kurunun son zamanlarda yükselmesi ile beraber teknolojik ürünler yüksek fiyatları ile kullanıcıların canını sıkabiliyor. Herhangi kolay bir ürün bile kendisini aldırırken bizlerde soru işareti yaratıyor. Uzun zamandır konuşulan ve bahsettiğimiz diğer ürünlere kadar uygun bir fiyata sahip olan Xiaomi AirDots, daha önce de gündeme gelen bir kulaklık olmuştu. Şu Anda ise bu kulaklık A101’de 25 Haziran 2020 günü 139 TL fiyat etiketi ile satışa çıkacak. Biz de merak edenler için bu kulaklığın özellikleri neler, kulaklık kullanıcılara neler sunuyor gibi fikirlerimizi söyledik.

Ürünü Hepsiburada üzerinden de satın alabilirsiniz

Uygun fiyatlı kulaklığı evden çıkmadan güvenle elde etmek için buraya tıklayabilir, Hepsiburada üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.

A101’de satılan kulaklık neler sunuyor?

Airdots bütün kablosuz kulaklıklar aralarında en fazla konuşulan modellerden bir adam başına. Aralıksız olarak fiyatı değilen oysa fiyatı uygun bulunan modelin özellikleri de kullanıcıları mutlu ediyor. 35.4 GR ağırlığa sahip kablosuz kulaklık, avuç içine sığacak kadar küçük tasarlanmış. Kulaklıklar, kulak üzerinde gayet şık duruyor.

Sıkıntı kutusu olarak adlandırdığımız ve kutunun içerisinde kulaklıklar çıkıyor. Kulağa bütün oturan kulak içi kulaklıklar telefonuna Bluetooth 5.0 teknolojisi ile bağlanıyor. Bu bağlantı özellikleri ile 10 metreye dek telefonunuzdan uzaklaşabiliyorken, gecikmesiz bir ses deneyiminden faydalanabiliyorsunuz. Bu nitelik, oyuncuların dehşet etmiş olduğu ses gecikmesinin de önüne geçiyor.

Kulaklık, müzik deneyimi konusunda çoğu kullanıcıyı mutlu edebiliyor. Kulaklık ile müzik dinleyebilmenin yanı sıra telefonla konuşmalarınıza da gerçekleştirebiliyorsunuz. Kulaklığın üstünde bulunda mikrofon dış mekanlarda kullanıcıları mutlu edemese de, iç mekanlarda konuşmalarınızı gerçekleştirme konusunda çoğu kullanıcı mutlu.

Kulaklık tek yük ile 4 saat her tarafında çalışabiliyor. Sıkıntı kutusundan da 3 kez çok miktar olabilen kulaklık totalde 12 saatlik bir kullanım süresini bizlere sunuyor.

Kulaklık hakkındaki deneyimlerimizin daha fazlasını Xiaomi Airdots hakkında fikirlerimizi söylediğimiz videomuzdan izleyebilirsiniz. Videomuzu izledikten  sonra Xiaomi Airdots özellikleri hakkında fikirlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın. YouTube kanalımıza da abone olmayı unutmayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.