Buğra Yasin Aydın: Kardeşiyle Gösterdiği Tepki ve Güncel Yaşamı
Buğra Yasin Aydın’ın kardeşiyle paylaştığı tepkiyi ve güncel yaşamını mercek altına alan kapsamlı bir içerik
“Süper Dadı” programında kardeşine attığı tokatla hafızalara kazınan Buğra Yasin Aydın, yıllar sonra Eser Yenenler’in YouTube programı İtiraf Ete konuk olarak katıldı. Seyircilerin arasından mikrofonu kapıp kendisini “Bir dönem interneti kasıp kavuran Buğra” olarak tanıtan genç, stüdyodaki kahkahaları sürdürüyor.
Çocukluk yıllarında yer aldığı o dönemi hatırlatan Buğra, programla bağlantılı olarak yaklaşık 12 yılın geçtiğini belirtti. Yeniden gündeme gelen bu ismin şu anki yaşamı ve kardeşinin mevcut durumu sohbetin merkezine oturdu.
KARDEŞİNİ DÖVDÜĞÜNÜ KABUL ETTİ Eser Yenenler’in “Kardeşini dövüyordun değil mi?” sorusuna “Tabii” karşılığını veren Buğra, internette kendisine yöneltilen “Allahsız Buğra” lakabından da söz etti. Bu lakabın çoğu kez kulaktan kulağa yayıldığını söyleyen genç, gerçeğin bu kadar basit olmadığını vurguladı: “Aslında öyle bir durum yok.”
Okuldaki kavgalar konusundaki soruyu da yanıtlayan Buğra, herkes gibi zaman zaman kavga ettiğini belirtti ve stüdyodakileri güldüren bir ifade kullandı: “Buraya eğlenmeye geldik.” Çocukluk görüntülerinin bugün nasıl bir iz bıraktığı, yıllar sonra yeniden gündeme geldi.
BUĞRA E-TİCARETLE, KARDEŞİ OTELDE ÇALIŞIYOR Programda Buğra’nın şu anki mesleği de merak konusuydu. Kendisi, yurt dışından ithal ettiği ürünleri Türkiye pazarında satışa sunan bir e-ticaret girişimi yürüttüğünü açıkladı. Öte yandan kardeşinin ise bir otelde garson olarak çalıştığı bilgisi izleyicilerin dikkatini çekti. İki kardeş arasındaki yıllar içerisindeki hayat değişiklikleri ve Buğra’nın güncel hali sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.