DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

6 Haziran Ceza İnfaz Personeli Günü Antalya’da Meslek Aşkını ve Dayanışmayı Kutladı

Antalya’da 6 Haziran Ceza İnfaz Personeli Günü, meslek aşkı ve dayanışmayı kutlayan birliktelik dolu anlarını özetliyor.

04.06.2026
A+
A-

Antalya’da 6 Haziran Ceza İnfaz Personeli Günü, Dokumapark’taki etkinlikle renklenen özel bir programa dönüştü. Belediye ve kurumların iş birliğiyle düzenlenen gecede, ceza infaz kurumu personeli ve aileleri bir araya geldi; konserler, animasyonlar ve akrobasi gösterileriyle günün anlamı vurgulandı. Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, katılımcılara teşekkürlerini iletti ve infaz ve koruma personelinin fedakarlık ve görev disipliniyle toplumun huzuruna nasıl katkı sağladığını vurguladı.

Başsavcı Kocaman, “İnfaz ve koruma personelimiz, gecesini gündüzüne katarak ailesinden ve çocuklarından fedakârlık ederek görev disiplini ile meslek aşkından vazgeçmiyor; böylece Türkiye’nin güvenliği ve evlerimizdeki sükûnet için önemli bir görev üstleniyorlar” ifadelerini paylaştı. Ayrıca emekli ve vefat eden çalışanlara olan minnetini de dile getirdi ve emekliliklerini kutladı.

Etkinliğin adıyla uyumlu olarak, “Biz büyük bir aileyiz” mesajı öne çıktı. Kocaman, denetimli serbestlik personelinin de kurumun önemli bir parçası olduğuna dikkat çekti ve yargı camiasının geniş ve renkli bir aile olarak bir arada olmasının önemini vurguladı.

Programa katılanlar, sahne performanslarını ilgiyle izlerken Moğol dans grubunun hareketli gösterisi büyük beğeni topladı. Konserler, animasyonlar ve akrobasiyle süslenen programa, ceza infaz kurumu personeli ve aileleri desteklerini sürdürüyorlar. Bu özel gün, Antalya’da birliğin ve dayanışmanın simgesi olarak hafızalara kazandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.