Karapınar Köyünde Ekmeğe Çıkan Vida Şoku: Dişini Korumak İçin Hemen Durum Bildirildi
Karapınar köyünde ekmek peşinde çıkan vida skandalı: dişini korumak için hemen durum bildirildi; gelişmeler için takipte kalın.
Sinop iline bağlı Erfelek ilçesindeki Karapınar köyünde yaşanan olayda, halden eve dönüş yolunda öğle yemeği için alınan ekmeğe beklenmedik bir materyal karıştı. Halit Bostan, ekmeği çiğnerken dişine sert bir cisim değdiğini fark etti ve parça çıkınca şaşkınlığa uğradı. EKMEKTEN VİDA ÇIKTI ifadesiyle yetkililere başvurduğunu söyledi.
Olayı yaşayan Bostan, bakkal işletmecisine durumu aktardıktan sonra esnafın da şaşkınlık yaşadığını belirtti. Şikayet süreciyle ilgili olarak fırıncılara haber verilmesi talebinde bulundu.
“NEREDEYSE DİŞİM KIRILACAKTI” diye anlatan Bostan, “Yemek yerken ekmeği ağzıma koydum. Çiğnerken içinden vida çıktı. Neredeyse dişimi kıracaktı. Dişime vurunca farkına vardım.” diye konuştu. Karapınar köyünden satın alınan ekmeğin Erfelek’ten bir fırından çıktığı bilgisiyle yaşanan olayın kökenine işaret eden Bostan, bu sabah durumu bakkala ilettiğini ve bakkalın da kendisiyle aynı şaşkınlığı yaşadığını kaydetti.
Sinop’ta denetimlerle ilgili belirsizliğe değinen Bostan, Erfelek’te fırınların denetlenmesini talep etti. Yaşanan olayla ilgili yetkililerin ve ilgili birimlerin inceleme başlatması bekleniyor.