DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Cengiz Eroldu, 2024’ün En Güzel Karelerini Seçti

Cengiz Eroldu, 2024’ün en güzel ve etkileyici karelerini seçti. En özel anlar ve görseller için hemen keşfedin!

19.04.2025
A+
A-

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Başkanı Cengiz Eroldu, Anadolu Ajansı’nın (AA) düzenlediği ve 2024 yılını etkileyen önemli olayların ve yaşamın çeşitli yönlerinin yansıdığı “Yılın Kareleri” oylamasına aktif olarak katıldı. Bu anlamlı etkinlikte, fotoğraf tutkunları ve basın mensuplarının katkılarıyla hazırlanan, farklı kategorilerdeki etkileyici kareler değerlendirmeye alındı.

Özellikle, AA muhabirleri ve foto muhabirleri tarafından yurt içi ve yurt dışında çekilen, “Haber”, “Doğal Yaşam ve Çevre”, “Spor”, “Günlük Hayat” ve bu yıla özel eklenen “Özgür Suriye” kategorilerinde yer alan fotoğraflar, çeşitli sponsorluklar ve destekler eşliğinde incelendi.

İncelemeler sırasında, “Özgür Suriye” kategorisinde Emin Sansar’ın güçlü ve anlamlı eseri “Her şeye rağmen” adlı fotoğrafını tercih eden Eroldu, aynı zamanda “Haber” kategorisinde Murat Şengül’ün kalabalık ve umut dolu anları yansıtan “Yeniden başlamak lazım” başlıklı fotoğrafını beğendi. “Doğal Yaşam ve Çevre” kategorisinde ise Lukas Kabon’un dikkat çekici ve duygusal “Kurtarılan can” başlıklı fotoğrafına oy verdi.

Özellikle “Günlük Hayat” kategorisinde, Şebnem Coşkun’un sıcak ve samimi “Dostlarla Yolculuk” adlı çalışması, Eroldu’nun favorisi oldu. Ayrıca, “Spor” kategorisinde ise Burak Akbulut’un heyecan ve sevinci yansıtan “Sevinçten havalarda” isimli fotoğrafını tercih etti.

OSD Başkanı Cengiz Eroldu, yaptığı değerlendirmede, yıl boyunca çekilen ve birbirinden anlamlı karelerin hepsiyle gurur duyduğunu belirterek, bu güzel anların ortaya çıkmasında emeği geçen tüm fotoğrafçılara ve katkı sağlayanlara teşekkür etti. Bu anlamlı oylama, yılın en etkileyici ve düşündürücü anlarını gözler önüne serdi.

Kaynak ve Detaylar

Kaynak: AA – Emirhan Yılmaz

İçerik kategorileri: Ekonomi, Kültür ve Sanat, Magazin, Sanat, Spor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.