Şırnak Cizre’de Tır Yangını: Sürücü Kendini Kurtardı
Şırnak Cizre’de meydana gelen tır yangınında sürücü kendini kurtarmayı başardı. Olayın detayları ve kurtuluş hikayesi burada!
Şırnak’ta Tır Yangını: Cizre’de Korku Dolu Anlar
Şırnak’ın Cizre ilçesinde, N.Ö. yönetimindeki bir tır, seyir halindeyken birden alevlere teslim oldu. Cizre-Nusaybin güzergahında ilerleyen aracın motor kısmından çıkan duman, kısa sürede tüm aracı sararken, bu durum sürücüyü paniğe sevk etti.
Olay, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi ve yangın söndürme ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine sevk edildi. Yangın, ekiplerin yoğun çabasıyla kontrol altına alındı, ancak ne yazık ki tır kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı.
Alevlerin Yükselişi ve Sürücünün Hızlı Refleksi
Cizre-Nusaybin kara yolunda, bir lojistik firmasına ait 33 CKM 48 plakalı tır, henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Araçta çıkan dumanlar, hızla tüm tırı sardı. Yangını fark eden sürücü, hemen aracı durdurarak kendini güvenli bir bölgeye attı.
112 Acil Çağrı Merkezi’ne Yapılan İhbar
Olayın gerçekleştiği anlarda sürücü N.Ö., 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım talep etti. İhbar üzerine, Cizre Belediyesi’ne ait sulama aracı, itfaiye ve jandarma ekipleri olay yerine yönlendirildi. Yangının daha fazla yayılmasını önlemek için ekipler, zamana karşı amansız bir yarışa girdi.
Yangın Kontrol Altına Alındı, Tır Hurdaya Döndü
Yoğun çabalar sonucunda yangın kontrol altına alındı, fakat tır tamamen yanarak hurdaya döndü. Ekiplerin gösterdiği özverili müdahale ile yangın söndürüldü; ancak geriye sadece yanmış bir iskelet kaldı.
Yangının Sebebi Araştırılıyor
Yetkililer, yangının motor bölümünde bir arızadan kaynaklanmış olabileceğini değerlendiriyor. Tırın neden yandığına dair detaylı bir inceleme başlatıldı ve olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalar sürdürülüyor.