DOLAR 32,5541
EURO 34,8837
ALTIN 2.430,80
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

7. cins iPad Uzun Başvuru Formu Testi!

30.04.2020
A+
A-

Bu videoda sizler için uzun zaman kullandığımız iPad hakkında fikirlerimizi söyledik. Dilerseniz sözü daha artı uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

7. nesil iPad Uzun Başvuru Formu Testi

10.2 inç büyüklüğünde 1620×2160 çözünürlük ile karşımıza meydana çıkan LCD ekran, kullanıcılar için tatmin edici seviyede bir donanım sunuyor. Kullanıcıları mutlu eden bu ekran, kalem ile beraber oldukça etkin bir şekilde kullanılabiliyor.

7. cins iPad, içerisinde Apple A10 Fusion işlemci ile karşımıza çıkıyor. Bu işlemci iPhone 7’den bizlere epeyce aşina geliyor. Hakiki deneyime odaklandığımızda ise iPad’i fazla artı zorlamadığınız sürece bu işlemci gayet yeterli bir deneyim sunuyor.

Kamera kadar iPad’de arka tarafta tek bir kamera bulunuyor. Bu kamera 8 Megapiksel çözünürlüğünde ve  f/2.4 diyaframa sahip olarak karşımıza çıkıyor. Ön tarafta ise 1.2 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 diyaframa sahip bir ön kamera görüyoruz. Bu ön kamera fotoğraf çekmek için tatmin edici deneyimi sunmasa bile HD görüntülü görüşmeler için epeyce yeterli.

Temas tarafında ise Wi-Fİ 5 ve Bluetooth 4.2 desteğini görmekteyiz. Pil kısmında bizleri mutlu edecek ayrıntı var. iPad, 8.827 mAh büyüklüğünde bir pil ile geliyor. Bu batarya, 10 Watt gücünde bir uyarlayıcı ile 4 saate yakın bir sürede çok miktar oluyor.

Sizlerle beraber uzun zamandır kullandığımız 7. Nesil iPad hakkında fikirlerimizi, en önemlisi ise deneyimlerimizi paylaştık. Sizler de videomuzu izledikten sonra bizlerle fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.