DOLAR 32,2618
EURO 34,8260
ALTIN 2.434,83
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

6 yaşındaki Yiğit, bisikletine kavuştu

18.09.2023
A+
A-

Yalova’nın Altınova İlçesini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, Türkiye’de ilk kez düzenlenen ‘Her Eve Bir Bisiklet Projesi’ çerçevesinde 6 yaşındaki Yiğit Acıbadem’e bisikletini verdi.

“Her evde bir bisiklet, her evde hareket, her yerde bereket olacak” sloganı ile başlatılan projede bisiklet dağıtımları devam ediyor. Proje çerçevesinde 6 yaşındaki Yiğit Acıbadem, bisikletini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler Başkanı, İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya’nın elinden aldı.

Altınova Belediyesi’nin örnek bir projeye imza attığını dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, “Seçimlerde verdiği sözü tutarak örnek bir davranış ve önemli bir projeye imza atan Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’ı yürekten kutluyorum. Bisiklet alan vatandaşlarımdan da kurallara uymalarını ve bisikletlerini dikkatli kullanmalarını istiyorum” diye konuştu.

‘Her Eve Bir Bisiklet” Projesi ile Türkiye’de bir ilke imza atan Yalova’nın Altınova Belediyesi, bisiklet dağıtımlarına devam ediyor. Proje çerçevesinde sokaklarda düzenlenen dağıtım töreninde bisikletlerini alamayan vatandaşlar, ikametgah belgeleriyle Altınova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat ederek bisikletlerine kavuşuyorlar.

6 yaşındaki Yiğit, bisikletine kavuştu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.