DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

5G destekli Nokia 9.3 tasarımı yeni video ile netleşti Nokia 8.3’ün tanıtımının arkasından Nokia 9.3 hakkında sızıntılar gelmeye başladı. Ortaya meydana çıkan render…

04.05.2020
A+
A-

Geçtiğimiz ay Nokia 8.3’ün tanıtılmasının ardındaki, Nokia tarafında yeni telefon için de hazırlıklar başladı. Ağustos ya da Eylül ayında tanıtılması beklenen Nokia 9.3 için sızıntılar artmaya devam ediyor.

Uzun süredir öbür sızıntılarla karşımıza çıkan aygıt, dikkatleri üstüne toplayacak gibi duruyor. Ayrıca kamerası, ayrıca ekranı hem de performansıyla önemli bir aygıt olabilir. Bir zaman önce bambaşka render görüntüleri meydana çıkan cihazın, yeni render videosu da yayınlandı.

Tüm tasarım sızıntılarına dayanarak ortaya çıkarılan render videosu, Nokia 9.3 tasarımı konusunda daha da heyecanlandırdı. Arkadaki tarafta yine dairesel bir kamera tasarımı ile karşımıza çıkan aygıt, özellikle ekranı ve ekran altı kamerasıyla da epeyce şık duruyor.

Beklenen Nokia 9.3 özellikleri

Tasarımda da sinyâl en önemli şey, ön kameranın eksikliği olmuştu. Ekran altı kameranın 32 Megapiksel bir sensöre sahip olması bekleniyor. bununla beraber, ekran sadece kamera ile değil, yenileme hızı ve çözünürlüğüyle de uyarı çekecek gibi duruyor. Cihazın 120Hz ekran onarım hızına sahip QHD Plus çözünürlüğünde 6.3 inç bir ekran ile sunulması bekleniyor.

Parmak izi sensörü de ekran altına yerleştirilmiş cihazın, Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemcisinden zorlama alacağı düşünülüyor. 6 GB RAM ve 8 GB RAM seçenekleriyle sunulması beklenen aygıt, 128 GB ve 256 GB dahili depolama seçenekleriyle de karşımıza çıkacak.

Yeniden beşli yuvarlak kamera kurulumu ile karşımıza çıkan Nokia 9.3, 108 megapiksel ilk dedektör, 64 Megapiksel ikinci algılayıcı, geniş açısal kamera, telefoto kamera ve son olarak bir makro lens ile donatılacak. Sensörler hakkında henüz ayrıntılı bilgiye sahip değiliz.

4500 mAh bataryadan besleneceği düşünülen cihazın, zıt kablosuz şarj ve hızlı sıkıntı teknolojileri ile de donatılması bekleniyor. Aygıt son sızdırılan bilgilere göre 750 euro’luk fiyat etiketine sahip olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.