DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

50 TL değerindeki oyun kısa süreliğine ücretsiz! Humble Bundle kısa süreliğine bedava yaptığı oyunlara, 50 TL değerindeki Ashes of the Singularity: …

08.05.2020
A+
A-

Oxide Games ve Stardock Entertainment kadar geliştirilen, 2016 yılının Mart ayında Windows işletim sistemi için piyasaya sürülen Ashes of the Singularity: Escalation gerçek zamanlı bir strateji oyunu olarak tanımlanıyor.

Dinamik bir savaş alanında onlarca birimin birbirine karşı mücadele ettiği bu oyun Humble Bundle kadar 48 saatliğine bedava ayla getirildi. Oyuna bedava olarak sahip olmak isteyenler, buraya tıklayarak ilgili sayfaya ulaşabilir.

Açılan sayfada “Get the Game” seçeneğine tıkladıktan sonra Humble Bundle hesabınız ile antre yapmanız veya kayıt olmanız gerekiyor.

Oyunun En Düşük Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 / 8.1 / 7
İşlemci: Dört çekirdekli Intel / AMD işlemci
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: 2 GB GDDR5 NVidia GeForce 660 / AMD R7 360 ya da daha iyi ekran kartları
Depolama: 27 GB kullanılabilir bölge

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.