DOLAR 32,5995
EURO 34,8109
ALTIN 2.499,43
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

5 Yıldızlı Otel Konforunda Bir Hastane Mehmet Toprak Hastanesi

30.08.2018
A+
A-

 

Son zamanların en dikkat çeken isimlerinden ve ödüllü bir hastane olan Mehmet Toprak Hastanesi‘nin kurucusu Doktor Mehmet Toprak‘ın kendi ağzından bu başarısının sırrı olan hastanesinin özelliklerini dinlemeye ne dersiniz?

Doktor Toprak; “Öncelikle hastanemize gelen hastalarımızın ilk olarak, hastalığını unutturacak bir hizmet anlayışımız ve bunun akabinde mimari çizgilerimizle de bunu desteklemekteyi ana hedefimiz olarak görmekteyiz. 20.000 m2 kapalı alanlı, 5 yıldızlı otel dizaynı ile konforlanmış 54 doktor kadrolu, 8 ameliyathane, 68 yoğun bakım yatağı, toplam 160 yataklı fizik tedavi, anjio merkezi, MR merkezi bulunan A plus bir hastanedir.

 

Plastik ve estetik cerrahi, obezite ameliyatları endoskopik teknolojik tüm ameliyatlar, omurga ameliyatları, kalp ameliyatları, onkolojik ameliyatlar, anjio ve stent, kalp pili takılması, proctoloji, meme, endokrin merkezleri, inme merkezi, ortopedik ve beyin ameliyatları ve tüm ileri merkezli operasyonlar yapılabilmektedir.

 

Hastanemiz SGK ve tüm özel sigortalarla anlaşmalı olup, uluslararası sağlık birimi ile yabancı hastaları da ağırlamaktadır. Bölgede uygun fiyat politikası ile A+ hizmet veren bir hastane olmasının yanında, her türlü hizmeti bilimsel kadrosuyla bir arada verebilmektedir.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.