DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

5 kameralı Nokia 9 nasıl gözükecek?

06.11.2018
A+
A-

HMD Global’ın geçtiğimiz aylarda Nokia’nın Microsoft’un elinde bulunan PureView patentini almasıyla birlikte Nokia 9 modeline olan merak iyice arttı.

Leica lensleri ile Huawei akıllı telefonlardaki kameralarda yüksek başarı elde ederken Nokia ise PureView kameralarıyla ve Zeiss ortaklığıyla ciddi bir rakip olmaya hazırlanıyor. Uzun bir süredir gündeme olan modele ait en net görseller ise Onleaks tarafında gün yüzüne çıkartıldı.

Modelin 5.9 inç büyüklüğünde çentiksiz ekranda QHD çözünürlük sunacağını belirten sızıntıda, Snapdragon 845 işlemciden gücünü alacağı belirtiliyor. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama birimine ev sahipliği yapacak olan Nokia 9, 4150 mAh bataryadan gücünü alacak.

Suya ve toza karşı dayanıklı olacak olan akıllı telefon Android 9.0 Pie ile kutudan çıkacak. 5 kameralı kurulum net bir şekilde görülürken çift tonlu LED flaş ve yakınlık sensörünün onlara eşlik etmesi bekleniyor. Kameraların görevleri hakkında ise net bir bilgi şu aşamada bulunmuyor.

2019 yılında tanıtılması beklenen modelin fiyatlandırması da şu an için belli değil. Ancak şu ana kadar ki en pahalı Nokia modeli olacağı söyleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.