DOLAR 32,1743
EURO 34,6991
ALTIN 2.447,14
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 20°C

5.4 inçlik iPhone 12 ekranı ile karşımızda! Eylül ayında tanıtımı gerçekleştirilecek telefonlardan birisi olan 5.4 inç iPhone 12 ekranı ile karşımızda…

27.07.2020
A+
A-

Serinin en uygun fiyatlı modeli olan 5.4 inç iPhone 12’nin ekranına ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf sızdırıldı. Çentik aynı şekilde kullanılmaya devam edilirken, ekran boyutunun düşürülmüş olması “küçük iPhone” beklentisi içerisinde olan kullanıcıların bir bölümünün dikkatini çekecek.

Özellikle iPhone SE 2020’yi beğenmeyen kullanıcıların, 5.4 inçlik yeni iPhone’a ilgi göstermesi bekleniyor. Cihazın ekranı DigitalChatStation tarafından sızdırılırken, bugüne kadar ortaya çıkan bilgiler 2227 mAh bataryaya sahip olacağı ve 649 dolar fiyat etiketi ile kullanıcıların karşısına çıkacağı yönünde.

Apple A14 Bionic işlemciden güç alan telefon, iPhone 11 ile benzer şekilde çift kamera kurulumuna sahip olacak. Apple’ın otomatik odaklama ve genel kamera performansını artırmak için emco ve Sunny Optik lensleri kullanması bekleniyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.