DOLAR 32,3740
EURO 34,9623
ALTIN 2.325,52
BIST 9.065,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

4K ve HDR ekranıyla ThinkPad X1 Extreme duyuruldu!

31.08.2018
A+
A-

Lenovo ThinkPad X1 Extreme, 15.6 inç boyutundaki 4K ve HDR ekranıyla oldukça dikkat çekiyor. Yeni ThinkPad Coffe Lake Intel Core i7 işlemcisinden güç alıyor. Ayrıca yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni cihazın i9 işlemcili versiyonu Aralık ayında satışa sunulacak. 64 GB’a kadar yükseltilebilen DDR4 belleğiyle oldukça yüksek performans sergilemesi beklenen ThinkPad X1 Extreme, SSD desteğiyle de oldukça hızlı işlem kapasitesine sahip.

2 TB’lık SSD’si ile dikkat çeken yeni modelin, 15.6 inçlik 4K IPS ekranının HDR desteği bulunduğunu da belirtelim. Nvidia’nın GeForce 1050 Ti ekran kartıyla  gelen Lenovo’nın yeni dizüstü bilgisayarı, parmak izi okuma teknolojisini de bünyesinde bulunduruyor.

Kutudan Windows 10 Pro kurulu olarak çıkacak olan model, oyun performansı konusunda da oldukça iddialı bir duruş sergiliyor. En güncel oyunları rahat bir şekilde açabilen ThinkPad X1 Extreme, 13 saatlik pil ömrü ile uzun bir kullanım vaat ediyor.

RapidCharge teknolojisi sayesinde bir saat içerisinde yaklaşık yüzde 80 şarj oranına ulaşabilecek olan yeni dizüstü bilgisayar, Eylül ayında satışa sunulacak. Son olarak ise yeni cihazın fiyatının 1860 dolar olarak açıklandığını da belirtelim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.