DOLAR 32,2145
EURO 34,7349
ALTIN 2.432,24
BIST 10.181,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

4,5 yıl elini kullanamadı, kas nakliyle eski haline döndü

31.08.2018
A+
A-

“4,5 SENE ÖNCE KAZA GEÇİRDİ”

Hastanın el bileğini büken bir kasını, parmakları yukarı kaldıran kasının yerine kullandığını söyleyen Prof. Dr. Özçelik, “4,5 sene öncesi geçirilmiş bir kaza sonucu hastamızda sinir hasarı olmuştu. 4,5 sene sonra hala elini ve el bileğini kullanamıyor haldeydi. Gördüğümüz zaman yapılabilecek bir şeyler olduğunu düşündük ve hastaya ilettik. Eğer hastanın elini kullanabildiği kaslarını, kullanamadığı kaslarının yerine aktarabilirsek elini normal fonksiyonlarına getirebileceğini düşündük” dedi.

4,5 yıl elini kullanamadı, kas nakliyle eski haline döndü

class=’cf’>

“AMELİYATTAN HEMEN SONRA YÜZDE 80 DÜZELDİM”

Ameliyatın ardından yaşadıklarını da anlatan Datlı, “Ameliyattan sonra yaklaşık 9’uncu günüm bugün. Ameliyattan sonra 9 günde parmaklarımı tam olarak kapatabiliyorum şu anda. Eskiye göre yüzde 80 daha iyi durumda.” dedi.

Oğlu için sürekli tedavi araştıran ve sonunda elini tekrar kullanmasını sağlayan anne Filiz Akgül Datlı ise oğlunun ameliyatının üstünden kısa bir süre geçtiğini belirtti ve şunları söyledi: “Şu anda henüz 8-9 gün oldu ve yüzde 80 iyileşme gözlemledik. Doktorumuz yaklaşık 6 ay sonra iki eli arasında hiçbir fark olmayacağına gerçekten inanıyorum ve doktorumuz Bülent Özçelik’e gerçekten çok teşekkür ediyorum bütün kalbimle.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.