DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

4 yıl sonra ilk zafer Nesrin Baş’tan

21.10.2022
A+
A-

İspanya’da düzenlenen U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda finalde Japon Naruha Matsuyuki’yi 8-0 yenerek kadınlarda 68 kiloda Türkiye’ye altın madalya getiren Nesrin Baş, bu organizasyonda kadınlardaki 4 yıllık şanssızlığımızı da kırmış oldu. 20 yaşındaki Beşiktaşlı güreşçi, 2018’den sonra U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda kadınlarda finale yükselen ve madalya kazanan ilk milli sporcu olmayı başardı.

“Yeri geldi ağladım ama başardım”

Elde ettiği şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulunan Nesrin Baş, “Yeri geldi sakatlandım ağladım ama asla pes etmedim. Bir sürü olumsuzluklar yaşadım ve her seferinde daha çok çalıştım, başarıyı daha çok istedim. Ve sonunda hayallerimi gerçekleştirdim” dedi. Başarılı güreşçi, “Beni bu yolda yalnız bırakmayan başta ailem olmak üzere, her zaman yanımızda olarak bizi destekleyen kulübümüz Beşiktaş’a, benimle bu yolda ter dökerek dualarını esirgemeyen arkadaşlarıma, hocalarıma teşekkür ederim. Emeklerine ve yüreklerine sağlık. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.