DOLAR 32,5347
EURO 34,8622
ALTIN 2.422,43
BIST 9.703,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

360 derece hoparlör: UPstage 360

10.03.2018
A+
A-

UPstage 360, ABD’nin Nevada eyaletinde geliştirilen bir hoparlör. Bu hoparlörü özel yapan şey ise, sahip olduğu 360 derecelik kapsama alanı ve yüksek ses kalitesi.

Hoparlörde toplamında 120W gücünde çalışan 3 yönlü bir sürücü sistemi var. 2 adet 3 inç woofer, 1 adet 2 inç mid ve 1 adet 1 inç tweeter’ı bünyesinde bulunduran hoparlör 40 Hz ile 40 KHz arasındaki frekansları oldukça stabil bir şekilde verebiliyor.

Buda, hoparlör ile olabildiğince kaliteli bir ses deneyimi anlamına geliyor.

Bluetooth ve AUX aracılığıyla bağlanabildiğiniz hoparlörü isterseniz Amazon Echo asistana bağlayabilir veya Google Chromecast cihazına ait ses çıkışını yönlendirebilirsiniz.

Taşınabilir tarzda dikey bir tasarımı olan hoparlör aynı zamanda “Frekans terapisi” adı verilen bir özelliği de kullanıcılara sunuyor.

Teslimat tarihi ve fiyatlar

Temmuz 2018’de teslimatı planlanan ürünü Kickstarter üzerinden satın alabilirsiniz.

Ürünün Türkiye’ye kargo ücretinin 40$ olduğunu belirtelim. Tabii ki kargo ücreti, gümrük limitine dahil değil.

Ürünü hakkında daha fazla bilgi ve satın almak için tıklayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.