DOLAR 32,5048
EURO 34,8223
ALTIN 2.477,06
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

34. Uluslararası Tüketici Zirvesi Çok Ses Getirdi…

15.03.2021
A+
A-

Fahri Ustaoğlu başkanlığında Fehim Ustaoğlu koordinasyonunda LOB’IN TURKEY tarafından düzenlenen 34.Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi’nin ana teması bu yıl “dijital dünyada tüketici”oldu.

1988 yılında Türkiye’nin ilk Tüketici Dergisi ile tüketicinin bilinçlenmesi, tüketici haklarının yaygınlaştırılması ve kalitenin yükseltilmesi için çalışmalar yapmaya başlayan “ LOB’IN ekibi Fahri Ustaoğlu başkanlığında Fehim Ustaoğlu koordinasyonunda 34 yıldır faaliyetlerini yurtiçinde ve yurtdışında sürdürmekte.

34. Uluslararası Tüketici  Kalite Zirvesi ,  tüketici sorunlarını dile getirmek ve çözüm önerilerini paylaşmak üzere toplandı. Zirveye tüketiciye ürün ve hizmet sunan markaların yanı sıra bürokrasi , siyaset , medya ve sanat dünyasının önemli temsilcileri katıldı.Zirveye katılan misafirler Koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgelere uyarak maskelerini taktı,sosyal mesafe kurallarına uydu ve ellerini  dezenfekte etti.

Zirvede dijitalleşme, yeni teknolojiler ,global ekonomi reformları konunun uzmanları tarafından ele alındı. İki oturum da gerçekleşen konferanslarda  Rotshchild&Co Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Yılmaz Argüden , Nef İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur , Alfa Invesment UK partners Dr.Necip Uludağ, Carrefour Ceo Ali Kartallıoğlu , ETID Başkanı Emre Ekmekci ve Tunç Berkman da konuşmacılar arasındaydı.

 Zirveye yurtiçi ve yurtdışından sektör temsilcilerinin yanında Tüketici Dernek ve Federasyon başkanları da sunum yapmak üzere katıldılar.

Avrupa Ekonomi Senatosu Türkiye-Ortadoğu Başkanı Iraj Alipour da Tüketici Zirvesinin açılış konuşmacıları arasında yer aldı.

Lob’in Turkey Başkanı Fahri Ustaoğlu’nun gerçekleştirdiği 34. Uluslararası Tüketici Zirvesi, yurtiçi ve yurt dışından değerli konukların ağırlandığı zirvede, dünyanın en gelişmiş 10 ekonomisinden biri olma yolunda ilerleyen Türkiye’nin, imalat ve hizmet sektöründe kalite adına gelmiş olduğu yer kamuoyuyla paylaşıldı. Ustaoğlu, “Tüketicinin korunması, kalitenin artırılması ve Türkiye’nin marka değerini artırmak için çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Pandeminin dünya ekonomisi ve tüketici tercihleri üzerinde ciddi etkiler bıraktığını söyledi. İnsan hayatını olumsuz etkileyen salgının etkilerinin uzun yıllar devam edeceğini belirtti.

Ödül töreninde ekonomi, marka ve medya alanında bir çok ödül sahiplerine takdim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.