DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

3 yeni OnePlus zeki TV geliyor! İşte tanıtım tarihi Xiaomi’nin peşinde OnePlus’da, zeki televizyon üretimine başlıyor. Sızdırılan haberlere göre, 3 yeni…

10.06.2020
A+
A-

3 yeni model tanıtmaya hazırlanan OnePlus, 2 Temmuz tarihinde bu televizyonların lansmanını yapmayı planlıyor. Şirket, geçen ay Bluetooth SIG üzerinde 2 adet LED TV sertifikası almıştı. Bunlardan birisi 32 inç, diğeri ise 43 inç boyutlarında.

Yeni gelecek televizyonlar, Q1 ve Q1 Pro modellerine kıyasla daha uygun fiyatlı olacak. Fakat OnePlus’ın bu zaman kadar çıkardığı iki TV modeli, yalnızca Hindistan üstünde satışa çıkarıldı. Yeni modellerin, diğer pazarlarda da satışa çıkarılması bekleniyor.

32 inç ve 43 inç büyüklüğündeki televizyonların model numaraları sırasıyla 32HA0A00 ve 43FA0A00 olarak onaylandı. Her iki TV’de Bluetooth 5.0 bağlantısına sahip. Sertifika dosyalarında ise iki bambaşka uzakta kumanda tespit edildi. Bunlar da sırasıyla RC-002B ve RC-002C isimleriyle sertifikalandı.

Geçen ay alınan sertifikaların arkasından, derhal de 55 inç boyutunda bir OnePlus akıllı TV için Bluetooth SIG üstünde sertifika alındı. 55UA0A00 model numaralı bu LED TV, isminden de tahmin edilebileceği üzere 55 inç boyutunda. Bu Nedenle 2 Temmuz tarihinde, 3 yeni OnePlus TV tanıtılması bekleniyor. Uygun fiyatlı bu üç modelin, OnePlus Q1 ve Q1 Pro’nun aksine FHD ya da 2K çözünürlüğünde olması bekleniyor.

Yeni akıllı TV’lerin epeyce düşük fiyatlı olması bekleniyor. Ama bu ürünlerin, küresel pazarda satışa çıkıp çıkmayacağı henüz bilinmiyor.

OnePlus TV’ler hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.