DOLAR 32,3906
EURO 34,7999
ALTIN 2.401,07
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

3 kadın Bülent Cihantimur hakkında şikayetçi oldu

19.10.2021
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Dilek Yaman Demir’in haberine göre estetik ameliyatta hayatını kaybeden Ukraynalı Zera Asanova’nın ölümüyle ilgili davalık olan ünlü estetik doktoru Bülent Cihantimur hakkında, bir başka iddia daha ortaya atıldı. 

İsviçre’de yaşayan 3 Türk kadın, estetik ameliyat olduğu “Doktor B” lakaplı Cihantimur’un vücutlarını mahvettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Olay, geçen yıl şubatta meydana geldi.

Gülay Y., İsviçre’de ikamet ediyordu. Kız kardeşi ve kuzeni ile İsviçre’de güzellik salonu işletmecisi olan 3 kadın, ünlü estetik uzmanı Bülent Cihantimur’a ulaştı.

Gülay Y., kalça ve göğüs estetiği ameliyatı olurken, akrabası Elif D. ve Ebru Ç., göğüs estetik ameliyatı ve karın germe ameliyatı olmayı kabul etti. 17-18 Şubat’ta ameliyat masasına yatan 3 kadın, iddiaya göre vücutlarındaki izler kısa sürede kapanacağı söylenince 3’ü de İsviçre’ye döndü. Aradan günler geçti ancak yine iddiaya göre, kadınların ameliyat sonrası vücutlarında herhangi bir iyileşme olmadığı gibi sağlık açısından da her geçen gün kötüleşiyorlardı.

İsviçre’de bir doktora başvuran mağdur kadınlar, “Vücut hatlarınızın düzelmesi çok zor. Estetik ameliyat sırasında yanlış bir tedavi uygulanmış. Doktorunuza müracaat edin” sözleri şoke oldu.

‘PANTOLON GİYEMİYORUM’

Türkiye’ye dönen Gülay Y. ve iki akrabası, vücutlarında oluşan iltihaplanma ve geçmeyen yaralar nedeniyle Cihantimur tarafından ikinci kez ameliyata alındı. Sonrasında doktorun, “İyileşecek, düzelecek, ameliyatlar çok büyük ve önemliydi. Biraz daha zaman gerekiyor” sözleriyle karşı karşıya kaldılar. Savcılığa suç duyurusunda bulunan kadınlardan Ebru Ç., “Göğsümdeki meme ucunun köprücük kemiğime dikildiği, giydiğim kıyafetten çıplak gözle bile görülüyor. Açık kıyafet giyemiyorum. Giydiğim zaman özel yerlerim dışarda kalıyor” ifadelerini kullandı. Kalça estetiği olan Gülay Y. ise estetik sonrası pantolon giyemediğini, kalçasına konulan dolgu malzemesinin iltihaplanma yaptığını ve ciddi yaralanmalar oluştuğunu ifade etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Şikayet üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Müştekilerin avukatı, Burcu Bilkay, “Müvekkillerim yüklü miktarda para vererek yaptırdığı estetik operasyon sonucunda dışarıdan çıplak gözle bakıldığında dahi fark edilecek düzeyde dehşet verici bir görüntüye sahip olmuştur. Doktorun kusuru mevcuttur” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.