DOLAR 32,5316
EURO 34,9229
ALTIN 2.424,64
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

29 Mart Survivor Ödül oyununu kim kazandı? |İletişim oyununu kazanan takım hangisi oldu? Survivor CANLI İZLE…

29.03.2018
A+
A-

29 Mart Survivor Ödül oyununu kim kazandı? |İletişim oyununu kazanan takım hangisi oldu? Survivor CANLI İZLE…

Survivor yeni ve aksiyon dolu bir iletişim oyunuyla ekranlara gelecek. Rekabetin kızıştığı iletişim ödülü oyununu hangi takım kazanacak? İletişim ödülü oyununu hangi takım kazandı? Gönüllüler takımında Ramazan’ın adaya veda etmesi sonrası gönüllüler takımında gruplaşma yaşandı. Nagihan, Anıl ve birsen 3’lü grup olarak yollarına devam edecek. İsminin yazılmazına tepki gösteren Anıl, ben buraya şampiyon olmayave kendim olmaya geldim dedi. Aksiyon dolu Survivor’un bu akşam yayınlanacak bölümünde oynanacak iletişim oyununu kazanan takım Survivor izleyicileri tarafından merak edilmeye başlandı. Survivor All Star’da neler olacak hepsi ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz… Survior 2018, iki günlük aranın ardından bu akşam TV 8 ekranlarında. Survivor CANLI İZLE…

 

SURVİVOR CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Gönüllüler takımı iletişim oyununu hiç kazanamadı

İletişim oyununu bu zaman kadar kazanamayan gönüllüler takımının bu akşam iletişim ödülü oyununda nasıl performans sergileyeceği merak ediliyor. 

GEÇEN HAFTA ADAYA VEDA EDEN İSİM KİM OLDU?

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından geçen hafta addaya bir kişi veda etti. Eleme sonrası ortalık karıştı. Adada Anıl gerilimi yaşandı. Geçen hafta Anıl, Yağmuur ve Ramazan’ın ismi söylendi bu üç adaydan adaya veda eden isim Ramazan Kalyoncu oldu. 

Survivor’da  Anıl gerilimi

SSurvivor’da Anıl’ın isminin yazılmasından sonra adada gruplaşma oluştu. Survivor’ın yeni bölümünde Anıl, ‘Neden Anıl yazıldı diye kimse hesap sormadı.Kimse kimsenin sırtından geçinip paratiz gibi yaşayıp şampiyon olamaz. Performansıma güvendiğim için geldim. Ben buraya şampiyon olmaya geldim.’ dedi. Nagihan ise Anıl’ın yazılmasına tepkisini koydu. Nagihan, “Buradan güçlü isim gidemez, Anıl’ın yazılmasını doğru bulmuyorum” dedi. Adadaki diğer yarışmacılar Nagihan, Anıl ve Birsen arasında bir gruplaşma olduğunu söyledi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.