DOLAR 32,3254
EURO 34,7388
ALTIN 2.408,18
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

27 yıllık mutlu evlilik sallantıda: Cate Blanchett boşanıyor mu?

Hollywood’un en başarılı oyuncuları arasında yer alan ve son olarak BAFTA Ödülleri’nde boy gösteren Cate Blanchett’in 27 yıllık evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edildi.

21.02.2024
A+
A-

“Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi”, ” Elizabeth”, “Babil” ve “Yüzüklerin Efendisi” gibi filmlerle tanınan ünlü oyuncu Cate Blanchett, son olarak Bafta Ödülleri‘ne katıldı.

TÖRENLERDE TEK BAŞINA

Törene eşi Andrew Upton olmadan katılan Cate Blanchett’in parmağında evlilik yüzüğünün olmaması “Ünlü çiftin evliliği sallantıda mı?” sorusunu akıllara getirdi.

EVİNİ DE SATIŞA ÇIKARDI

Uzun süredir etkinliklere tek başına katılması dikkatlerden kaçmayan  54 yaşındaki Avustralyalı aktrisin memleketi Melbourne’deki evini de satışa çıkardığı ortaya çıktı.

“ARKADAŞLARI ŞOK OLDU”

Çifte yakın bir kaynağın “Cate’i yüzüğü olmadan görmek arkadaşları arasında şok etkisi yarattı. İlk kez her şeyin o kadar da güllük gülistanlık olmadığını düşünmeye başladılar” sözleri ise ayrılık iddialarını kuvvetlendirdi.

DÖRT ÇOCUKLARI VAR

1997 yılında bu yana evli olan ünlü çiftin 22 yaşında Dashiell, 19 yaşında Roman ve 16 yaşında Ignatius adında üç oğlu var. 2015 yılında evlat edindikleri kızları Edith de 8 yaşında.

EŞİNDEN BÖYLE BAHSETMİŞTİ

Öte yandan Blanchett daha önce verdiği bir röportajda eşi Andrew Upton için “İşim hakkında derin sohbetler edebileceğim tek kişi eşim. Çoğu artist çiftler bunu yapmayı reddediyor, biz öyle değiliz. Andrew gerekli olan mesafeyle bana tavsiyelerde bulunabilecek ve bana yardım edebilecek kadar cömert ve güçlü bir karaktere sahip” ifadelerini kullanmıştı.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.