DOLAR 32,2892
EURO 34,6520
ALTIN 2.412,44
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

2023’te anne baba olan ünlüler

Bir yılı daha geride bırakırken mutlu birlikteliklerini bebekle taçlandıran ünlü isimleri derledik. İşte Aslı Enver’den Paris Hilton’a, ikinci kez anne olan Rihanna’dan Ezgi Mola’ya ünlülerin bebekleri…

29.12.2023
A+
A-

ASLI ENVER

12 Kasım 2022’de sürpriz bir kararla Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturan Aslı Enver, 4 Temmuz 2023’te kızı Elay’ı dünyaya getirerek ilk kez anne olmanın sevincini yaşadı.

RIHANNA-ASAP ROCKY

Uzun süredir ASAP Rocky ile aşk yaşayan Rihanna, 13 Mayıs 2022’de ilk bebeğini dünyaya getirdi. Ünlü çift, oğullarına RZA Athelston Mayers adını verdi.

Super Bowl devre arasındaki performansında ikinci kez hamile olduğunu açıklayan ünlü şarkıcı, 3 Ağustos 2023 tarihinde bir erkek bebek daha dünyaya getirdi. Çift, oğullarına Riot Rose Mayes adını verdi.

FAHRİYE EVCEN-BURAK ÖZÇİVİT

2017 yılında hayatlarını birleştiren Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 2019 yılında oğulları Karan’ı kucaklarına aldı. Çift, 2023 yılının Ocak ayında da ikinci çocukları Kerem’e kavuştu.

PARIS HILTON

Şarkıcı ve realite şov yıldızı Paris Hilton, eşi Carter Reum ile taşıyıcı anne sayesinde anne oldu. Ocak ayında oğlunu kucağına alan Hilton, oğluna Phoenix adını verdi.

Ünlü isim, Kasım 2023’te de ikinci kez anne olduğunu ve kızına London ismini verdiğini açıkladı.

HAZAL KAYA-ALİ ATAY

Kendisi gibi oyuncu Ali Atay ile mutlu bir evliliği olan Hazal Kaya, 2023 yılında ikinci kez anne olmanın sevincini yaşadı. Ünlü çift, kızlarına “Leyla Süreyya” ismini verdi.

AL PACINO

Oscar ödüllü 83 yaşındaki aktör Al Pacino, 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah ile bebek sahibi oldu. 2023’te dördüncü kez baba olan usta oyuncu, oğluna “Roman” adını verdi.

LINDSAY LOHAN

2022 yılında sürpriz bir kararla Bader Shammas ile nikah masasına oturan Lindsay Lohan, 17 Temmuz 2023’te ilk bebeğini dünyaya getirdi. Lohan, oğluna “Luai” adını verdi.

EZGİ MOLA

Uzun süredir aşk yaşadığı Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs’ta dünyaevine giren Ezgi Mola, 26 Kasım 2023’te oğlunu kucağına aldı.

DANIEL RADCLIFFE

Harry Potter serisinin yıldızı Daniel Radcliffe de 2023 yılında çocuk sahibi olan ünlülerden biri oldu. Kendisi gibi oyuncu Erin Darke ile mutlu beraberliği olan Radcliffe, Nisan ayında ilk çocuğuu kucağına aldı.

FUNDA ERYİĞİT

“Bir Başkadır” dizisi ve “Cici” filminin yönetmeni Berkun Oya ile mutlu bir evliliği olan oyuncu Funda Eryiğit, Mayıs ayında ilk çocuğunu dünyaya getirdi. Ünlü çift, oğullarına Civan adını verdi.

KIT HARINGTON- ROSE LESLIE

“Game Of Thrones” setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kit Harington ile Rose Leslie çifti, 3 Temmuz 2023’te ikinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşadı.

KAAN URGANCIOĞLU

19 Haziran 2023’te Atina’da nikah masasına oturan Kaan Urgancıoğlu ile Burcu Denizer, aynı yıl Aralık ayında bebek sevinci yaşadı. İlk kez anne-baba olan ünlü çift, oğullarına Ardıç adını verdi.

ROBERT DE NIRO

Oscar ödüllü usta aktör Robert De Niro, 2023 yılında yedinci kez baba oldu. 79 yaşındaki Robert De Niro, sevgilisi Tiffany Chen ile bir kızları olduğunu ve bebeğe Gia Virginia Chen De Niro adını verdiklerini açıkladı.

ATİYE

Prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile mutlu bir evliliği olan Atiye, Eylül 2023’te kızı Neva’yı dünyaya getirmiş ve ikinci kez anne oldu. Çiftin Ferah Feza adında bir kızı daha var.

CHRISSY TEIGEN-JOHN LEGEND

Luna adında bir kızları ve Miles adında bir oğulları olan Chrissy TeigenJohn Legend çifti, 13 Ocak’ta üçüncü çocuklarını kucaklarına bıraktı.

NAZLI-HACI SABANCI

2021 yılında hayatlarını birleştiren NazlıHacı Sabancı çifti, Ağustos 2023’te kızları Arzu Alara’yı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı.

HILARY SWANK

Oscar ödüllü ünlü oyuncu Hilary Swank, 2023 yılında ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. 48 yaşındaki oyuncu bir kız, bir erkek annesi oldu.

BORA AKKAŞ

Ünlü oyuncu Bora Akkaş ile eşi Oben Alkan da 2023 yılının Ağustos ayında kızlarını kucaklarına aldı. İkili, bebeklerine Suzan adını verdi.

KOURTNEY KARDASHIAN-TRAVIS BARKER

2022’de Blink182 grubunun bateristi Travis Barker ile dünyaevine giren Kourtney Kardashian, 4 Kasım 2023 tarihinde oğlu Rocky’i dünyaya getirerek dördüncü kez anne oldu.

Kardashian’ın eski sevgilisi Scott Disick’ten 3 çocuğu bulunurken; Barker’ın da eski eşi Shanna Moakler’den 2 çocuğu var.

JESSIE J

“Price Tag” ve “Domino” gibi hit parçalarıyla tanınan Jessie J, 2023 yılında bir erkek çocuğu dünyaya getirdi.

LEYLA LYDIA TUĞUTLU

Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu ile Ceyhun Ergün ise 2023’ün Ocak ayında oğulları Evren Deniz’i kucaklarına aldı.

IRELAND BALDWIN

Bir zamanlar evli olan Kim Basinger ile Alec Baldwin’in kızları Ireland Baldwin de 2023 yılında ilk kez anne oldu.

Erkek arkadaşı, müzisyen Andre Allen Anjos ile birlikteliğinden bebeği dünyaya gelen Baldwin, kızına “Holland” adını verdi.

İPEK AÇAR-ALPER KÖMÜRCÜ

2019 yılında dünyaevine giren İpek Açar ile Alper Kömürcü de 14 Aralık 2023 tarihinde oğulları Ömer Alp’e kavuştu.

BONNIE WRIGHT

Harry Potter’ın çocuk yıldızı Bonnie Wright, 19 Eylül 2023’te ilk çocuğunu dünyaya getirdi. Andrew Lococo ile evli olan Wright, oğluna  “Elio Ocean” ismini verdi.

MELTEM YILMAZKAYA

“Güldür Güldür Show” ile şöhreti yakalayan Meltem Yılmazkaya, 2023’te Kadir Doğan ile dünyaevine girdi. Ünlü isim, aynı yıl ilk kez anne olmanın sevincini yaşadı.

KEKE PALMER

Amerikalı oyuncu Keke Palmer, ilk çocuğunu dünyaya getirdi. Palmer, oğluna Leodis Andrellton adını verdi.

ATAKAN ARSLAN

“Avatar” lakaplı Atakan Arslan ile eşi Serap Korkmaz da Mart 2023’te ikinci çocuklarına kavuştu. Ünlü çift, kızlarına Zenia adını verdi.

KALEY CUOCO

“The Big Bang Theory” dizisinin yıldızı Kaley Cuoco, ilk bebeğini Nisan 2023’te dünyaya getirdi. Ünlü oyuncu, kızının adının Matilda Carmine Richie Pelphrey olduğunu açıkladı.

ASLIŞAH ALKOÇLAR

Cem adında bir oğulları olan Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ çifti de 2023 yılında ikinci kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Şubat ayında kızlarına kavuşan ikili, çocuklarına Ada ismini verdi.

SARAH SNOOK

Son zamanların popüler yapımlarından biri olan “Succession”da oynayan Sarah Snook, Mayıs 2023’te anne oldu.

NAOMI OSAKA

Dünyaca ünlü tenis yıldızı Naomi Osaka, ilk kez anne oldu. Japon tenisçi ile Amerikalı rap şarkıcısı sevgilisi Cordae’nin Temmuz 2023’te bir kızı oldu.

CLAUDİA RAİA

2018 yılında Jarbas Homem de Mello ile dünyaevine giren Brezilyalı televizyon yıldızı Claudia Raia, 11 Şubat 2023’te üçüncü çocuğunu kucağına aldı.

ASHLEY OLSEN

Çocuk oyuncu olarak Hollywood’a adım atan Ashley Olsen, 2023’te bebek sahibi oldu. Louis Eisner ile mutlu bir evliliği olan Ashley Olsen, oğluna “Otto” adını verdi.

JENNIFER GATES

Microsoft’un kurucusu Bill Gates’in kızı Jennifer Gates, eşi Nayel Nassar ile birlikte ilk bebeklerini Mart 2023’te kucaklarına aldı.

KELLY OSBOURNE

Dünyaca ünlü İngiliz rock’çı Ozzy Osbourne’un şarkıcı kızı Kelly Osbourne‘un ilk çocuğunu Ocak 2023’te dünyaya getirdi.

MARK ZUCKERBERG

Facebook’un kurucusu ve Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg ve eşi Priscilla Chan, 2023 yılında üçüncü kez anne baba oldu. Zuckerberg, kızının adını “Dünyaya hoşgeldin Aurelia Chan Zuckerberg!” sözleriyle duyurdu.

JOSEPHINE SKRIVER

Dünyaca ünlü Danimarkalı model Josephine Skriver, bir kız bebek dünyaya getirdi. Eski Victoria’s Secret meleği, 2023 yılında dünyaya gelen kızına “Aurora James” adını verdi.

KARLIE KLOSS

Joshua Kushner ile evli olan Karlie Kloss, 11 Temmuz 2023’te ikinci çocuğunu dünyaya getirdi.

SERENA WILLIAMS

Dünyaca ünlü tenisçi Serena Williams da 2023’te çocuk sahibi olan ünlüler arasında yer aldı. İkinci kez anne olan Williams, bir kız bebek dünyaya getirdi.

CAREY MULLIGAN

Müzisyen Marcus Mumford ile mutlu bir evlilik sürdüren “Muhteşem Gatsby” filminin yıldızı Carey Mulligan, 2023’te üçüncü kez anne oldu.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.