DOLAR 32,3487
EURO 34,8412
ALTIN 2.405,97
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

2021 Volkswagen Tiguan tanıtıldı! İşte detayları 2021 Volkswagen Tiguan, hibrit ve R versiyonları ile tanıtıldı. Makyajlı tasarımıyla karşımıza meydana çıkan…

01.07.2020
A+
A-

Makyajlı Tiguan’ın tasarımındaki en çok dikkat çeken değişim ön tamponda olmuş diyebiliriz. Radyatör ızgarasında yer alan yeni Volkswagen logosu ile birlikte yenilenen LED matrix ön farlar Tiguan’ı Vokswagen’in yeni tasarım çizgilerinin aralarında konumlandırmış. Kalınlaşan radyatör ızgarası ile daha geniş bir görünüş verilmiş makyajlı Tiguan’a.

Arkadaki tarafta ise yeni Volkswagen logosunun altına yerleştirilmiş Tiguan yazısı ve tazelenmiş stoplar dikkat çeken şartların değişmesi arasında. Performanslı R versiyonda Tiguan yazısı yerine eklenen R logosu ve 4MOTION yazısı da tekrar tasarlanmış.

Daha önce Volkswagen Golf, Passat ve Touareg modellerinde gördüğümüz IQ.LIGHT – LED matrix farlar 2021 Volkswagen Tiguan SUV modelinde de yerini almış. Elegance ve R-line ekipman paketinde LED “High” stop lambaları enerjik sinyal özelliğine de sahip olacak.

2021 Volkswagen Tiguan, yeni tür MIB3 veri davet sistemine sahip. Direksiyon üzerindeki ve kumanda panelindeki tuşlar, yerini dokunmatik “touch slider” özelliğine sahip kontrollere bırakıyor. Buna ilave olarak iklim kontrol fonksiyonları için de yeni bir dokunmtaik panel makyajlı Volkswagen Tiguan’da yerini alıyor. R-line donanım paketinde yer alan deri direksiyon ve aydınlatmalı USB Type-C temas noktaları da yeni Tiguan SUV modelinde gördüğümüz şansın dönmesi arasında. Hem Apple CarPlay ve Android Auto özelliklerine sahip “App-Connect” uygulaması ile birlikte uygulamaların otomobile kablosuz entegre edilebilmesi de yeni özellikler aralarında sayılabilir.

Ateca makyajlandı! 2021 Seat Ateca tanıtıldı!

2021 Seat Ateca makyajlanmış bir şekilde tanıtıldı. Yenilenen tasarımına eşlik eden yeni teknolojisi yeni Seat Ateca’yı öne çıkarıyor.

Makyajlı Volkswagen Tiguan motor seçenekleri

2021 Volkswagen Tiguan SUV modelinde kaput aşağı da birçok değiştirme gerçekleşti ve seçenekler arttırıldı. 2021 Volkswagen Tiguan, 1.5 litre hacmine sahip 130 PS ve 150 PS kuvvet üreten iki farklı TSI motor ile seçim edilebiliyor. 150 PS zor üreten versiyonda 7 ileri DSG şanzıman sunulurken, 130 PS baskı üreten versiyonda manuel vites kullanılıyor. Dizel seçim edenler için de 2.0 litrelik 150 PS zor üreten TDI motor seçeneği satışa sunulacak. İlk etapta ülkemize gelmesi umulmayan plug-in hibrit GTE paketinde 242 beygir baskı ve 400 Nm tork üreten 1.4 litrelik hibrit ünite yer alıyor. Iyice elektrikli 50 km menzile sahip hibrit model yalnızca elektrikle 130 km/s hıza ulaşabiliyor. Benzer şekilde ülkemize ilk etapta gelmeyecek performanslı Tiguan R seçeneğinde de 2.0 litrelik 320 beygir zorlama üreten TSI motor yer alacak.

Yeni Tiguan’ın, Life, Elegance ve R-Line yeni donanım versiyonları ile Türkiye’de yılın son çeyreğinde satışa sunulması planlanıyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.