DOLAR 32,5876
EURO 34,8072
ALTIN 2.505,62
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

2021 Türkiye’de Yılın Otomobili Ödülüne Aday 27 Model Açıklandı

15.03.2021
A+
A-

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 6. kez düzenlenecek olan “Türkiye’de Yılın Otomobili” ödülü yarışması için ilk etapta değerlendirilecek 27 aday açıklandı. 27 aday arasından önce 7 finalist belirlenecek, bu 7 finalist arasından ise bir otomobil, “Türkiye’de Yılın Otomobili” unvanının sahibi olacak.

Paylaşılan bilgilere göre OGD üyeleri, 9 Nisan tarihinde oylama gerçekleştirecek ve 27 aday otomobil arasından 7 finalist belli olacak. Bu 7 finalist modelin hangileri olduğu ise 12 Nisan’da açıklanacak. “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçilecek model için ödül töreni ise haziran ayında gerçekleştirilecek.

türkiyede yılın otomobili

2021 Türkiye’de Yılın Otomobili adayları şu şekilde:

Audi A3 BMW 4 Serisi Coupe BMW 2 Gran Coupe Dacia Sandero Fiat Egea Cross Ford Puma Ford Kuga Hyundai i10 Hyundai i20 Jeep Wrangler Land Rover Defender Mercedes-Benz EQC Mercedes-Benz GLA Mercedes-Benz GLB Mercedes-Benz S Serisi Mini Cooper SE Nissan Juke Peugeot 208 Porsche Taycan Renault Captur Renault Zoe Seat Leon Skoda Kamiq Skoda Scala Skoda Octavia Toyota Yaris Volvo S60

Bu yılki adayların da açıklanmasıyla birlikte yarışma hakkında açıklamalarda bulunan OGD Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Sandık, söz konusu ödülün gelenekselleştiğini ifade ederek, “Bu yıl da daha önceki yıllarda olduğu gibi heyecan dolu bir çekişmeye şahit olacağız” ifadelerini kullandı.

Peki sizin yılın otomobili yarışmasındaki birincilik adayınız hangisi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.