DOLAR 32,4165
EURO 34,7855
ALTIN 2.399,97
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

2021 Mercedes-AMG E63 görselleri sızdırıldı Yarın tanıtılması beklenen 2021 Mercedes-AMG E63 modelinin görselleri bir Facebook sayfası göre…

18.06.2020
A+
A-

Her ne dek corona virüsü sebebiyle dünya genelinde alım gücü ve ürün tedariği zorlaşsa da çoğu kullanıcı yeni tanıtılan ürünleri merakla bekliyor. Bilhassa araba tutkunları BMW M, Mercedes AMG ve Audi RS serisi modeller için can atıyor.

E serisinde bulunan farların kullanıldığı yeni model revize edilmiş yeni hava kanalları ile karşımıza çıkıyor. Eski modele kadar daha ince arka stop lambaları ve tazelenmiş arkadaki tampon ile beğeniye sunulan modelin iç mekan özellikleri henüz bilinmiyor.

Bir Takım analistler yeni modelin iç mekan konusunda koskocoman farklılıklar içermeyeceğini söylese de bir takım radikal şansın dönmesi görmemiz muhtemel. Alman araba forumunda yazılan bilgiler neticesinde yeni modelde çift turbolu 4.0 litrelik bir V8 motor kullanılacağı biliniyor.

563 at ve 750 nm tork ve değişken torklu dört çeker sisteme sahip olan model, 9 vites otomatik şanzıman ile karşımıza çıkacak. Mevcut modelin 0-100 km hızlanma süresinin 3.5 saniye olduğu göz önünde bulundurulduğunda 2021 modelde de benzer sonuçların alınacağı düşünülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.