DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

2020’nin Trendlerini Harika Şekilde Özetleyen Hayran Yapımı “Twitch Rewind” Videosu

30.11.2020
A+
A-

Dünyanın en büyük video paylaşım platformu olan YouTube, her yılın sonunda “YouTube Rewind” adında, sona ermekte olan yılın özeti niteliğinde bir video paylaşıyor. Eğer daha önce izlemediyseniz Türk YouTuber’ların da yer aldığı YouTube Rewind 2019 videosuna buradan, YouTube Rewind 2018 videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.

Dünyanın en büyük çevrimiçi canlı yayın servislerinden biri olan Twitch’in ise YouTube Rewind benzeri bir içeriği bulunmuyor. Ancak MTee adlı YouTube kanalı, bu eksikliği gidermek için kendi oluşturmuş olduğu Twitch Rewind 2020 adlı videoyu paylaştı ve kısa sürede beğeni topladı. 

twitch

MTee’nin “Twitch Rewind” videosu genel olarak yıl içinde Twitch ve yayıncılarıyla ilgili kritik olayları ve platformda dönem dönem popüler hale gelen içerikleri eğlenceli bir şekilde sıralıyor. Bu sayede 2020’de Twitch’ten ayrılan yayıncılardan kanal adını değiştiren büyük yayıncılara kadar önemli sayılabilecek büyük gelişmeleri görüyorsunuz.

Söylediğimiz gibi Twitch Rewind 2020, bu yıl canlı yayın platformunu kasıp kavuran oyunları da gün yüzüne çıkarıyor. Platformun vazgeçilmezleri arasında yer alan MOBA ve MMO RPG oyunlarının yanı sıra Among Us ve Fall Guys, 2020’de platforma damgasını vuran oyunlar olarak öne çıkıyor. MTee, videonun hem içinde hem de açıklamasında telif hakları nedeniyle yayıncıların istedikleri müzikleri çalmasını yasaklayan DMCA’ya da göndermede bulunuyor.

Twitch Rewind 2020 videosu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.