DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

2020 yılına damga vuracak akıllı telefonlar!

21.03.2020
A+
A-

Samsung Galaxy S20

Samsung’un yeni amiral gemisi, bir önceki modele kıyasla oldukça büyük iyileştirmelere sahip. Cihazın özellikleri ve fiyatıyla ilgili detaylar ise burada.

Samsung Galaxy Fold 2

Cihazın piyasaya ne zaman sürüleceği henüz bilinmese de, XDA’nın incelediği kodda ortaya çıkan bilgilere göre, cihazın içe doğru katlanması bekleniyor.

Apple iPhone 9

Mart ayında tanıtılması beklenen telefon süresiz olarak ertelendi. Cihazın beklenen özellikleri ise 4.7 inç büyüklüğündeki LCD ekrana sahip olması ve Touch ID’li ana ekran düğmesi ile iPhone 8 tasarımını temel almasıydı. Ayrıca, Apple A13 işlemcisinin yanında 3 GB RAM ile gelmesi bekleniyor.

Huawei P40 Pro

Huawei,P serisi amiral gemisi modellerini 26 Mart günü tanıtmayı planlıyor. P40 serisi için de geçtiğimiz günlerde bir tanıtım videosu yayınlandı.

Huawei P40 Pro

OnePlus 8

OnePlus 8 serisinin Nisan ayının 2. haftasında tanıtılması bekleniyor. Cihazın sızdırılan özellikleri ve daha fazlası ise burada.

LG G9 ThinQ

LG’nin bu yıl piyasaya süreceği bir diğer amiral gemisi modeli için de bilgiler sızdırılmaya devam ediliyor.Tasarımı ve daha fazla bilgi ise burada.

Sony Xperia 1 II

Şirketin 2020 yılında çıkarmayı planladığı telefon, bu yılın göze çarpan modellerinden birisi. 4K OLED ekrana sahip ilk telefon olma özelliğine sahip model ile ilgili ayrıntılar burada.

Yılın ikinci yarısında piyasaya sürülmesi beklenen modeller

Apple iPhone 12 Pro Serisi 

iPhone ailesindeki en büyük yeniliklerin 2020 yılında olacağı konuşuluyor.

Apple iPhone 12 Pro

iPhone 12 ve iPhone 9 seri üretimde olabilir!

Samsung Galaxy Note 20

Yakın zamanda Galaxy S20 ailesini piyasaya süren şirket, bu yıl içinde Note serisi cihazları da kullanıcıların karşısına çıkarmaya hazırlanıyor.

Google Pixel 5

Önceki modeli birçok kişi tarafından beğenilmişti. Şirket çıkarmayı planladığı yeni telefondaki işlemcisiyle ilgili de iddialar ortaya atılıyor.

Huawei Mate 40 Pro

Seri henüz resmi olarak tanıtılmadı ancak cihazla ilgili özellikler ortaya çıkmaya devam ediyor.

OnePlus 8T

OnePlus serisinin amiral gemisi telefonlarından biri olarak tanımlanan modelin 2020 Eylül sonuna doğru piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Asus ROG Phone III

Oyuncu telefonu olarak bilinen cihazın Temmuz ya da Ağustos aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.